<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by william303 at 2005-6-24 22:57:0 A$ J5 z5 D4 L& x! O* ]
. k% O, M+ @: `( l2 W, B
拿~~~阿雀,呢D咪叫做有深度囉!
; P5 P% i9 l" C$ `; _5 p% S# x
Originally posted by william303 at 2005-6-24 10:57 PM:
3 H) @; a4 d: f! J+ [' N( Z2 v0 R
. r: v: I$ f/ Y- D) B; Y拿~~~阿雀,呢D咪叫做有深度囉!
% v! ]& Z, p+ U8 I9 j9 u
/ s7 g. X1 f& j0 \0 h
3 v/ }, j4 U4 ?* Q$ R講到我都想睇添
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-24 10:57 PM:) i# T0 T/ Z' }9 w! }
  Y& s$ ]( `. x1 u2 {& e! u
00仔在EF/3x的對手只有mr.gum,但.............
8 S! \- E6 G$ Q, C# g' k' _8 Z
但係我好小出沒於3x喎!我多都係花城花都
Originally posted by william303 at 2005-6-24 22:59:
4 W8 O+ D5 \( A1 d9 c% r( r" `. M- |& Q% \5 D% }) S
3 f' s+ p7 J+ P1 U# Q* n  K0 S扑雞仔:cool:
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-24 22:55:
2 W$ y+ ~7 f( M9 C  {: G; ?( ~5 q3 Q9 P5 K0 d0 S/ E4 W3 w8 J. Y4 O3 L
00仔,有人同您鬥ar(老遠地叫)
9 O# }) f" b3 f& G" u# `- D一山還有一山高!?
哎呀
* x4 V* K0 s, _/ C我記得了7 t: g  @4 \, E' t
叫我若為皇呀
$ L" w4 t5 n" z/ y唔知有冇人睇過呢
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-24 22:59:5 m* H, X9 U7 Y& l/ q3 b# m

! u. N/ O: ^% t( K6 Y) \一山還有一山高!?
* n0 Z" q% j* S6 E- R
做左佢地個手下敗仗
Originally posted by stone86 at 2005-6-24 10:58 PM:
8 X( x0 |& v1 j( h! f威仔
1 Q/ @1 m- Y5 _5 p你記唔記得肥良以前係鄺氏寫一本書好好睇架
4 j& i) R# M1 Z/ h男主角叫白承恩,女主角叫籃絲呀
- J3 B9 t9 V. G8 p9 }
記得,唔記得叫咩名,識飛天果本嘛
唔好意思5 J. q1 C! F4 [( o) C. S
要行開一陣
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by william303 at 2005-6-24 22:59:
1 f: F" M, o: u9 I+ O' N* u, {: R/ u8 j% y! T' _! ]9 H8 q& m1 O3 x
( |! |: B! O) Z$ G( a1 _' Y
個場好唔好玩呀??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。