<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 垃x的香港足球隊半場竟..........
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abc123aa at 2006-2-2 03:35 AM:

依家d家長梗係唔比d小朋友去踢波啦,...
係呀,細細個個陣阿媽吾俾我去踢波嫁,最大原因多死靚仔
除佐學校支援
學生本身有冇堅定的決心都係只要原因...
開波啦,睇波先~~~
Originally posted by au212001 at 2006-2-2 03:57 AM:

係呀,細細個個陣阿媽吾俾我去踢波嫁,最大原因多死靚仔
除佐學校支援
學生本身有冇堅定的決心都係只要原因...
開波啦,睇波先~~~
我有心踢波都冇用啦~
第一,冇地方冇隊比我踢,雖然話踢可以街波,但係踢街波似打交多過踢波,踢得好又比人寸,踢得差又比人小,踢黎做乜.......
第二,我覺得學校既支援都幾重要,人地其他國家既中學或者小學既校隊就算實力唔高都起碼有得踢先...........
摺吧啦
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2006-2-1 22:50:

輸錢皆因贏錢起!
今次又輸5分(紅魔)
.
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2006-2-1 23:43:

但成個po都好似冇講過任何gamble..

that's right~!
from post #10.. just express my feeling....
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
Originally posted by abc123aa at 2006-2-2 06:47 AM:

我有心踢波都冇用啦~
第一,冇地方...
所以我都覺場地局限佐,阻礙好大發展
hey man.....don't think HK team  is a strong team la....
Croatia is ranked top 20 ga..maybe top 10 now
Hk ne....???? 15X?....just better than Central America Islands

therefore..0:4 too less la.......
If this is not a friendly match only....0:10 la I think
HK is ranking 11x
We are blessed that we can watch sports, to do many things...
so be happy!
我覺得香港隊體力比起以前已經進步不少,不過比起其他國家還有距離。令外,球員的力量嚴重不足,差不多每次爭波都輸。就算香港隊個個球員有 zidane 技術 ,都無可能發揮出來。
Originally posted by au212001 at 2006-2-2 10:42 AM:

所以我都覺場地局限佐,阻礙好大發展
係呀,足球場又唔多,而且香港足總對足球既發展好似冇咩下過苦功囉,
第一,冇推廣
第二,冇鼓勵學校同家長比d小朋友多d參與足球活動.........
依家香港其他冇咁熱門既運動發展得仲好過足球..........
摺吧啦
Originally posted by sagaman at 2006-2-2 02:02 PM:
我覺得香港隊體力比起以前已經進步不...
場波睇到港隊d搶點吾夠主動,所以10球有7球俾人佔先機,其餘個3球直情俾人搶埋tim
e方面應該要努力+操
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 垃x的香港足球隊半場竟..........

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。