<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 最穩定龍門
返回列表 回復 發帖
Originally posted by lookityourself at 2006-2-27 11:46 PM:

呢班人我覺得都有d 係比佢搞成咁

...
下屆既意大利在現在可見的話己是不可能比今屆強的了。

尼斯達......34歲......簡拿華路36歲......保方退出......森保達32、3歲......托迪退出......

近乎所有重心都離去了......派路、加度素都應30了......(雖然優質防守中場意大利從來都不缺少)
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-2-28 12:00 AM:

下屆既意大利在現在可見的話己是...
所以我一路都係擔心呢樣野

意大利既堅固防守開始退下來

有冇人可以接軌呢??  尼斯達呢個人才真係不可多得

馬達拉斯呢??
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by lookityourself at 2006-2-28 12:03 AM:

所以我一路都係擔心呢樣野

意大利既堅固防守開始退下來

有冇人可以接軌呢??  尼斯達呢個人才真係不可多得

馬達拉斯呢??
馬達拉斯第一擔唔倒大旗,第二太暴力輸十二碼,第三佢年紀唔細過尼斯達。

比較大希望的有兩人,巴勒莫的巴薩利和羅馬的保禾。其實帕爾馬的邦利拿本來是非常有質素的中堅,也是傳了很久的新星,但問題係佢自從轉會帕爾馬後就轉踢右閘,當了一個平平無奇的防守性右閘......失望.....唔知佢會幾時番生。哈哈!!左路既基爾連尼一般料,哥素年紀唔輕、唯一希望是烏甸尼斯的菲臘比,唔知佢下季會唔會仲係咁生猛。

數漏了華倫西亞的摩勒堤,但佢既質素也不見得高。

[ Last edited by Kian76 on 2006-2-28 at 12:13 AM ]
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-2-28 12:11 AM:

馬達拉斯第一擔唔倒大旗,第二太...
雖然我知意大利有好多新星,但我多數唔識名

意大利球壇奉行防守性打法,要搵好既防守球員係唔難,但就只怕佢地高不成,低不就

今個世界杯係一個好既考驗機會

為尼斯達呢班快將退出既球員搵到合適既接班人選
一生一世支持多蒙特,Support u forever Borussia Dortmund
Originally posted by lookityourself at 2006-2-28 12:24 AM:

雖然我知意大利有好多新星,但我多數...
咁又末係,主要練兵係明年歐洲杯外圍賽。

但試問要再找一對尼斯達和簡拿華路這種世界最頂尖級的中堅難度幾咁高。即使巴薩利成長後,也難有尼斯達的級數。保禾也是一樣。

尼斯達和簡拿華路實在太強了。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-2-28 12:32 AM:

咁又末係,主要練兵係明年歐洲杯...
係........今代既防守球員可遇不可求

但係諗番起佢地當初都唔係一鳴驚人

所以一班新人都唔係無可能ga
Originally posted by lookityourself at 2006-2-28 12:34 AM:

係........今代既防守球員可遇不可求

但係諗番起佢地當初都唔係一鳴驚人

所以一班新人都唔係無可能ga
唔係呀,尼斯達同簡拿華路其實一早就成名了,(尼斯達早d),8年前尼斯達在98世界杯的表現真係赫人咁好架!!!好搏命。而簡拿華路初出道時便在拿玻里練波時一腳剷走馬勒當拿腳下球,結果引起好多人關注,當然,這些關注全部都係鬧佢冇大冇細亂咁剷,哈哈!!(驚佢剷傷馬勒當拿)但馬勒當拿沒有鬧他,還說簡拿華路剷得好準,當時這件練波小事便上了報紙。(意大利報章)

尼斯達和簡拿華路的級數是巴里斯級的。連後生時的哥斯達古達都有所不及。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-2-28 12:41 AM:

唔係呀,尼斯達同簡拿華路其實一...
巴里斯級??何解ar??
Originally posted by lookityourself at 2006-2-28 02:14 AM:

巴里斯級??何解ar??
巴里斯是意大利甚至世界史上最強的清道夫。(碧根包華是自由人)

相信能與巴里斯同級數的中堅,在意大利歷史當中就只有施利亞、柏高美、尼斯達、簡拿華路四位。(唔計轉型的馬甸尼)

竟然巴里斯級的水平能同時期出現兩位這麼多。但得不到獎實在太可惜。
我愛長澤
卡斯拿斯
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 最穩定龍門

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。