<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [加分題] 你認為以下邊件係26FUN最常遇到ge怪事?
返回列表 回復 發帖
有時一D唔係自已影OR SCAN既相,只不過係上網DOWNLOAD返黎既普通相都要SET 分 鬼死咁高,但最奇怪既係POST相本人唔係高分甚至冇分!!!!!!!
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-18 17:43:
5 i: s  u7 s1 f" w. b  L2 u3 C我最常遇到怪事的就是某些版主憑一己喜好扣分, 例如下列事例, 說甚麼再回覆扣100分云云, 先不說打壓言論, 就算回覆了又犯了哪門子的版規? 扣100分? 我嗱!!!!
) Y) r$ g# ^  chttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=108950&fpage=1
7 C0 u. K1 u' i( N# ?- @( }
9 B4 Y1 L, Z" t# a  @
5 v' w! s3 t1 x2 \% t- ^* N+ T( E2 h/ ~
我答我答~
  y7 l' P/ S! M6 A7 F2 g6 s九哥,唔關打壓言論事,係犯左喺非[廣告區]範圍以外宣傳其他網站之嫌呀~
) W3 X/ I4 z" R' \2 L: t' Z始終EF還EF,咁我地無理由鼓勵其他人宣揚其他網咖嘛,咁會好唔專重admin咖~
0 y, i  l/ n( i. n1 ^+ Y1 y; l0 ^- w; C3 P, J5 _+ o$ Y
唉............在其位、訴其位,版主唔易做咖~
Originally posted by BOYDWAN at 2006-4-18 18:59:- M3 L) f4 R( D  o- ]
( p* J. H9 b  n7 B( n. L* r

1 S( a7 l9 d, _, @4 a& P  {* U. T
; `2 z+ P7 X, N5 }
我答我答~$ T( `& F  j+ g7 E7 [
九哥,唔關打壓...
: {- Z4 c; C1 q; K4 G! m
Boy兄, 咁請問點解回覆者須扣100分呢? 唔想人回覆, 可以Lock Thread, 憑甚麼唔比人回覆? 仲唔係一言堂係乜 ?
3 k: X& r+ z4 T+ c6 f% Z: Z5 ]( H另外我之所以提出是回應此主題, 我覺得此類事件係怪事, 別無他意, 你亦唔使解釋甚麼, 這裡某些版主的作為, 大家盡在不言中啦, 鬼叫我鍾意黎呢度玩咩? 冇計啦!!! 我贈自己兩字"犯賤"。
Originally posted by 打狗棒 at 2006-4-18 19:27:% |5 R$ r% G: `, k" ?) ^0 P

* x( j; @% ?( C* c% @+ V7 `' xBoy兄, 咁請問點解回覆者須扣100分呢? 唔想人回覆, 可以Lock Thread, 憑甚麼唔比人回覆? 仲唔係一言堂係乜 ?" X% r7 c! y1 F9 e  m! E: \9 U
另外我之所以提出是回應此主題, 我覺得此類事件係怪事, 別無他意, 你亦唔使解釋甚麼, 這裡某些版主的作為, 大家盡在不言中啦, 鬼叫我鍾意黎呢度玩咩? 冇計啦!!! 我贈自己兩字"犯賤"。
7 y  q1 B9 _0 m. v- F3 p# L
# d2 z1 c" C6 H5 I0 ?- P
- K$ Q) F  \, ^1 h
' x/ X- w# ?% l8 n% q
哈哈~我又答~我又答~~. o9 G3 \) r  i; _0 ~: U% s& D/ Q' [
2 Z( N7 H' A- Y+ h* K
九哥~咁要睇該區嘅"執行版主"有無on line先得咖嘛,如果"執行版主"唔喺度,除左admin之外,其他版主無得 Lock Thread 咖;咁為免情況惡化或失控,其他版主唯有咁做令會員唔好回覆咯~
* h+ n2 \" c! L7 _) k/ B# Y$ e- y% P, j, @$ f
其實怪就唔怪嘅,只不過係大家唔明白個運作有誤會啫~ 解釋小弟就無喇,只係想比大家知多dd就真嘅~
# T+ m7 Z4 a/ r+ K5 E
; }  p! s  O! e& D. u8 E+ m啱~好多嘢真係盡在不言中~ 鬼叫大家鍾意嚟EF玩咩,齊齊"犯賤"啦~
我就係唔知點解比人加左4分=_=
Originally posted by Lazyman13 at 2006-4-19 12:09 AM:
* F: l: D& i: G% A3 @我就係唔知點解比人加左4分=_=
+ r% }/ z, E# ]+ a查唔到梗係搞錯,,,,駛唔駛
Originally posted by Lazyman13 at 2006-4-19 12:09 AM:3 s4 z, r2 U$ J7 {
; J0 Q; s. c3 Y7 k* S+ R
2 t' ^& H8 v! G7 l- E
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ge=1&highlight=! r$ \* v1 c2 m/ n& r
#1 +2& b' U  p/ X, B6 X$ _: f

4 C4 n$ |7 c* X( mhttp://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ge=1&highlight=
; v7 |" t2 A4 q" m$ _1 u$ J' M6 v#9 +2
+ Z# Y# Y& B7 @% i- q) u  J
9 A; h' y/ X' m4 i2 C4 V" H) Vhttp://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=1114040 P% @3 j) G( v" j! Z
#7 +1
呢個題目變做加分題都幾奇怪......
6 S$ i  x4 o$ @) y/ ^4 |4 c# Z4 l其實<加分題>呢個概念都幾奇怪.....
. a7 i( W) M3 |$ m" n; x% P* x其他題目冇分加我都要搭爹仲奇怪.......
Originally posted by 12d3 at 2006-4-19 01:05 AM:  m/ k+ L+ L+ k
呢個題目變做加分題都幾奇怪......
8 v  R1 }0 G. J( P9 t. l: S其實<加分題>呢個概念都幾奇怪.....
8 t3 N6 a- i3 O其他題目冇分加我都要搭爹仲奇怪.......
& x6 v" S* E& m( t7 f
有時搭搭下爹都無啦啦會加分架...
一剎那的幸福足以回味一生

Originally posted by Lazyman13 at 2006-4-19 12:09 AM:! P7 ~# |3 L4 k& Q+ s  M
7 _& S3 v8 v4 \. H$ X搵到一個POST加2分...另外2分就唔知
& r: D: [/ s# r6 y+ e0 _; @http://ww3.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=110605&fpage=1&highlight=

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [加分題] 你認為以下邊件係26FUN最常遇到ge怪事?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。