<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地認為邊一類型男仔易溝女D
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 12d3 at 2006-6-9 01:02 AM:! Q2 K1 x' T. Z& G$ e( S
有外表有學問但係冇錢一定溝唔到女
' f2 V: t8 D/ Q8 X: M

* U# `0 u, t) J) i' e2 z" V1 U; T. _- v9 }
咁個d一定係貪錢的,係既話,比我我要唔要都把
我只要唔貪錢,樣過得去就得
呢個世界太多港女啦~~~~~
Originally posted by cwleung1988 at 2006-6-9 01:50:. y  i$ f$ f! z+ u8 w
識得溝女既男仔..自然易溝女D
1 N2 n. i6 K5 C8 E: W  Y, P溝女唔需要好似華仔甘既樣
3 h6 C+ e" K7 @' \' \0 e唔需要十幾億既身家
' @+ M9 F( H6 Z0 [+ [唔需要IQ 130...
: D" c. \: L/ Q+ u4 q4 V: ~溝女係一種技巧 :]
" B/ h4 d1 k9 c5 d# p
7 N% ^/ T2 ]& y2 A..
: |5 c1 K% G; x! d+ [% Q% l5 V; qP.S講得唔好...唔好打面
4 `- @* P' T- x7 l5 }

, K1 S, U9 Z# j6 I" o/ z1 ~, HIQ 130 under averge bor
Originally posted by guswan at 2006-11-22 07:56 PM:; C: {; u, J3 S2 A! I& N

# d8 p) w- Y* n7 [
% U6 D' t! \9 S* @  G  QIQ 130 under averge bor
! b# `$ C+ k' q  j" j9 \
平均係 100 喎
Originally posted by d228216 at 2006-11-22 20:13:( @8 o1 q; T% u+ |0 G
  _5 S7 ?6 ?2 t! m* V7 V
平均係 100 喎
7 ?; l0 A$ o8 Cit's my standard, haha
Originally posted by guswan at 2006-11-22 09:03 PM:" K1 n8 V- X6 E7 U# t0 Z# W

+ M& }! Q. d/ ~4 C# I2 f) \/ qit's my standard, haha
, }6 z5 t/ Q: `
咁我咪低能仔
Originally posted by d228216 at 2006-11-22 21:09:
& I! a& S2 c8 R: P6 g* `
" \& H  m6 \; C0 f' q- q: t% L咁我咪低能仔
% x" E* `6 Z) z
...............................
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 你地認為邊一類型男仔易溝女D

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。