<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 所有版主請進 , 會員cheery玩人身攻擊...
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jen01 at 2008-5-28 18:31:1 i: D4 G8 f5 J+ _  B# G3 I
我去左政版投訴區啦,
9 {1 f/ x7 Q8 |% M: X都係無人理喎
9 e8 g- t; e0 O' l1 X: ?! N. ?
/ S8 D9 y$ _& u你同cheery都係反共嘅,
! D4 K% t# X- R: x) t- P: S( i自己友梗係撐自己友啦可
7 ^7 W; B  U* N
成件事錯晒
原來你係版主.....早響嘛 !!!!
* b1 m2 B% O: @7 O% ?9 u+ D4 \8 q
咁我咪搬番政版講囉
我是一隻來自南極的北極熊
Originally posted by jen01 at 2008-5-28 06:25 PM:9 n. ?7 q; A% N3 f9 H5 _/ ^( c
我呢個post係投訴咖,- X- q$ ]$ o/ L5 _

' v6 v% r4 \7 Y如果兩位吹水吹得好開心嘅,/ U& z: x" z8 Z& b$ }3 V
請自行開post,
' ~+ o% g: D2 p- L- D. Z" _(不過我都會入黎,因為我都好想吹水呀)
2 @8 R& |0 b1 K. K8 s% B+ J$ }3 ?/ [, o# X) j* u; w
5 a1 `7 a% l% ~4 k  y. w" [
呢度個個post 都比人吹水咖啦~ 乜你咁惡咖?唔通原來你真正身份係admin?- a/ Z! z0 Z' b3 g' X) s
我唔信~~~
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-5-28 06:29 PM:! R  Y& W$ e: O( s- _) v; q
2 \2 R: _- k3 e7 y; s
QuiGonJinn就快俾你ban架啦
% ]# E# T) M& }0 Z1 A- |
; G8 n# D# l* a( l/ N
( b$ }9 c. T8 r8 {# S$ f- z
快喇快喇,過多三五七十年啦~
好....當我無係吹水區講過呢件事,, `$ J) \% e: ]  ]: }! h, G

' y* q% S' G% F# A8 F9 {( u回番你先,' A4 }# z, o8 m( I1 V
我係特使大人
邊有人響〔吹水版〕投訴咖,,,,,,
- R' l% i. w9 W6 z
. s; R/ y+ G, U0 c$ K/ X你呢D咪唔適當既場合做唔適當既野羅,,,,
9 r. Z: ]) R' k3 K% j6 [. R( \仲好意思大條道理去駛版主做野既,,,,
' E+ g. S; e6 s& {; V' m1 H1 X: u$ Y
我只想講,版主唔係打EF工,無錢收咖!!
Originally posted by jen01 at 2008-5-28 06:31 PM:% t8 b& o! V4 V! ?. B. l0 N7 C: |
我去左政版投訴區啦,
0 e7 V! C# I- t都係無人理喎
  _$ e4 K. {: _
2 }8 N; U0 w5 a% ~% }! F( j你同cheery都係反共嘅,; Y0 R4 S& A8 b  Y' v# q, W9 ^
自己友梗係撐自己友啦可
" D1 l9 q% C) |1 I" k% l等陣啦,咪一扯就要到口先得咖~~~+ n. x& V, G0 [* i& x" t& D
呢度無撐共反共,只有吹水人士~
Originally posted by ephigh at 2008-5-28 06:37 PM:
" f# H. X$ {; u1 J" B1 a/ a邊有人響〔吹水版〕投訴咖,,,,,, :now...
! s/ W8 T' c' [  ^& D

! H, O. H% U& u+ K你係邊個嘅分身呀' X0 c0 o& j4 u+ W& v  X& D; S
" x, u+ x  E3 O9 a! f  e% U
講番先,
6 `, \' J: N  S8 |岩岩帶左比吹水區版主咁多麻煩,唔好意思,+ s: _# E3 U9 X) l
我已經係政版開番個新post.....
Originally posted by jen01 at 2008-5-28 06:34 PM:* T' H, Q- j' `6 d7 \, B
原來你係版主.....早響嘛 !!!!
( a/ o8 `4 y' ^4 P" D
% f+ Q( \6 d4 M* h) k- t' h咁我咪搬番政版講囉
3 z- e- n6 y( r! o# `% J
3 ^1 W) j3 \* `  z) C* O
1 W1 Q5 J* ]+ q0 e  p
乜有版主出現過咩? 你咪嚇我呀jen~~~
Originally posted by Beelzebub at 2008-5-28 06:38 PM:. g( [$ P& q* M% L

/ I/ C! O6 b2 F等陣啦,咪一扯就要到口先得咖~~~: p7 C2 ]. }( ?$ Z& v9 g
呢度無撐共反共,只有吹水人士~
& [5 P8 l8 A9 x) b4 a- H
* N( z1 n2 j' a4 H0 ?2 ^2 H
我都係吹下水姐
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 所有版主請進 , 會員cheery玩人身攻擊...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。