<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [趣味] 估o野呀!!! 有冇人呢幅圖係咩??[樂+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 09:57 PM 09:57 PM:% m2 t& i4 i/ _" p

+ D1 i4 v1 O$ C+ G- ?8 K
9 ]' q1 x, r* Y5 |' K+ V
3 r& i: k5 }! O6 U, d$ w等我諗到先la o下~~
. s0 h4 y) d+ _/ K! }/ [) N; G- f0 K. b唔好咁啦!!!!
Originally posted by trista_cheong at 09:59 PM 09:59 PM:
% d+ `' ~4 ]+ J% n0 q) {
3 a" ]: j- F/ z3 J2 V% c5 O# C) P4 x
( }7 k! _! I% u+ v. e9 h' L. z
話時話我見到 娛樂aio 區好鬼多明星大頭相~~
' D/ s/ W& @- k9 s# w: I咁大張用黎做咩?放桌面觀賞??
, z% Y; D  c, p3 Uem......also can.......
Originally posted by neptune1122 at 2005-4-12 09:59 PM:) A# w9 N: l. i2 L9 S7 v
$ ~, a9 i: N2 m
唔好咁啦!!!!
- s) b. |" g( r4 |. @
: \% E) P. Z' z- O4 Q5 J1 h, B
咁我係未諗到丫ma~~~wahahahha~~
Originally posted by trista_cheong at 09:59 PM 09:59 PM:
8 \# p& C& f' j! x+ o* W. Z2 N( a9 I! D+ {) e' B1 U0 e
8 ?$ |' D- T! J# R
咁我係未諗到丫ma~~~wahahahha~~
, @7 R. u# c: l/ Y/ V/ u
加油啦!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [趣味] 估o野呀!!! 有冇人呢幅圖係咩??[樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。