<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 想問你地有無咩方法可以戒煙的? [樂+]
返回列表 回復 發帖
i really want to quit. but 戒極都戒唔到。你戒果時癮起用D咩方法?戒左幾耐至完全唔想諗食煙?
我覺得只要有恆心,無野係唔得...: S/ F2 K/ I5 x7 C! B( t6 q$ w& I" l
如果你真係好想戒,試下用藥物既幫手~
Originally posted by 日比野達郎 at 2005-6-5 09:06 AM:8 L4 d) l! q: \& y- u6 Y& H7 ], ~
你今年幾歲?
' m0 |" j9 L' l, w  l
& j0 w: ?' c6 R& L
大過譚詠麟少少
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
Originally posted by shekwuhui at 2005-6-5 09:09 AM:) c7 n" g4 t$ h* M+ t) m
i really want to quit. but 戒極都戒唔到。你戒果時癮起用D咩方法?戒左幾耐至完全唔想諗食煙?
' n& A8 p$ q2 j2 w) O0 [$ M% `+ l& `: u/ U4 h5 X
成日諗住一買咗煙就冇錢開飯, 咁就会忍手唔買, 唔買就冇得食
: Y; f- N1 o, r0 y癮起我就逼自己去搵 d 嘢做, 例如洗廁所, 整嘢食, 隻手污糟邋遢就攞唔到煙
最可靠嘅終生伴侶係.... 面油紙, 鼻貼<-- 答案   ^_^ '
成日諗住一買咗煙就冇錢開飯$ s" g& ~3 u* z, C( n" T6 G/ n
( B1 b, X. c/ z! {
haha~~really good idea~~!!!
比個方法過大家參考0下 (相信大家齋睇圖都明個方法係咩)
. L- E- k' \* H+ q3 P) f; K# [所以用此方法者有任何東瓜豆腐或損傷, 本人恕不負責!!

335 x 356 PIXEL下載

C'est Forrest Jam~~
我有個friend, 戒同食返都成三四次了
+ `- D' M/ N0 r, D& R. S8 ^; e通常係因為條女唔鍾意就唔食 ... 同條女散0左之後又食返...
& P( H2 G& p0 D8 @7 `1 ?" Gi.e. 佢都換過幾次畫
Originally posted by 樂壇渣Fit人 at 2005-6-5 11:50 AM:- W. v3 O  ~2 N: o5 G

! e# H+ l* f' {1 b- z# u+ l
: ^1 ]3 A+ d  d' r2 A7 E" ^0 |' c阿sing, 我將您個新topic合併入呢個主題內
7 v. @1 y0 p! F/ m7 H1 T方便大家閱覽
; {( \3 n  W; Z2 s, s  N' z3 s8 p
No problem
一句夠曬﹕[center]食煙會陽萎[/center]
5 _) T4 ^6 P' B$ `3 \0 ^
; G* E3 o( }4 O4 @7 v" ]  r' n[ Last edited by vivienna on 2005-6-5 at 03:39 PM ]
Originally posted by vivienna at 2005-6-5 03:37 PM:
; p$ R% b& ?4 w  |5 ^  F一句夠曬﹕[center]食煙會陽萎[/center]
+ O5 `# J! K5 i5 x1 N- d
0 j4 d2 M2 F- @[ Last edited by vivienna on 2005-6-5 at 03:39 PM ]
. R/ s" T, O' N; i9 J* w
  ], x# ~7 ?0 T/ X- g! O0 qP.S. 講粗口都會~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 想問你地有無咩方法可以戒煙的? [樂+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。