<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果發生咁既事情響你身上,問下大家會點做
返回列表 回復 發帖
Originally posted by bigfish at 2005-10-11 02:05 PM:
0 H2 h& h; N7 U2 @, p9 w2 x& R斬左隻腳, 咁你咪活動自由囉, 之後打走隻狗, 搶返隻腳去醫院度駁
1 l3 h* E1 _$ R4 ~. _+ C) F' T" c+ ~. L4 @
你都好多餘wo~有腳果陣唔打走隻狗,等斬左隻腳先打走佢,你估你隻腳會分散佢注意力?2 Y+ c& \/ `& i) b; v
定你斬左會戰鬥力高d
: b. a- ~" l8 e% C, @& a, ]2 R你有刀都斬隻狗啦~下話?0 w1 E! C$ C' N) w) e/ Y7 a
! u* R, [/ g3 L  Y$ d
[ Last edited by 奇 on 2005-10-11 at 05:31 PM ]
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
Originally posted by at 2005-10-11 05:30 PM:
3 l, K+ ]  s4 o/ o- x# h# }
/ D5 Z( K3 U3 n/ s7 e, B% j# F0 ~+ J' Y+ k" Q; }2 z0 F$ _4 @
你都好多餘wo~有腳果陣唔打走隻...
: [6 H$ M6 |! h你有刀都斬隻狗啦~下話?
2 m+ L3 _0 l; F$ [  E係喎  @0 S! ]7 |8 \6 G8 V8 X
連我無留意佢提過有刀呢樣' h/ m. `3 z$ r6 g
你果然心水清' V. \5 f( L2 x3 V9 `5 g7 O
一刀劈死隻癲狗咪一勞永逸囉
或者試吓搵我引開隻癲狗,
' `! Y" W4 P0 L- ?5 B& L2 o我都幾好咬架
Originally posted by irisG at 2005-10-11 06:50 PM:
$ W1 J: G' n& E或者試吓搵我引開隻癲狗,5 |9 |# j* G! `2 ~( X( p( U+ Q  _
我都幾好咬架
. Y# F# T- |7 T
" V( K2 z& M* n9 C; M
$ h: P+ @7 b! h! Q& v
. G4 w4 q& K3 R5 s  P! Y) ?% g咁大犧牲~~~?講低你電話比我哋知好喎~~~
Originally posted by irisG at 2005-10-11 06:50 PM:$ o4 G  ?: b5 [4 S
或者試吓搵我引開隻癲狗,
% J2 R* ?! a$ r5 m4 G我都幾好咬架
! z' D  t: F; I
係...* J, U, L; d; x0 V  l  ?
咁你可否告訴我知
: _+ g3 N* @4 s* D; [你邊忽好肉d呀) }  z4 u2 O* K& L1 I( b* c( G$ E% W
咁好咬
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-11 06:52 PM:8 b# M( m7 s4 G( t( ~# T9 |
/ I$ C, q( C5 H. p3 I5 V/ X; n
$ v. a4 Y! e/ Y, b
+ x1 b, w8 c6 n5 S+ Z8 l/ I8 X

1 ^9 V! [1 T2 \' q咁大犧牲~~~?講低你電話比我哋知好喎~~~
" L! b0 i: Q' y( r7 [7 ^  {咦...你都驚俾癲狗咬咩
Originally posted by irisG at 2005-10-11 18:50:
: Z. x4 j; `/ v* |或者試吓搵我引開隻癲狗,
1 c, Q% V8 s* j; V+ n我都幾好咬架
0 }. U6 i" f! Y1 R  G8 L" E1 b' J
6 ~7 T) F. j8 w+ A
用漢堡包??
我周不時都唔知乜事比野咬住唔放,
3 T$ b2 J. c1 w7 K- E+ [* I所以我至覺得自己好咬
Originally posted by irisG at 2005-10-11 06:58 PM:
4 O" Y  L2 j' E& k7 m" p; W我周不時都唔知乜事比野咬住唔放,
% J1 }1 o& Z" o- ?. F所以我至覺得自己好咬
# R+ M0 v( z. P/ w3 B4 {9 o
真頂癮
. u9 y* _: u" l, Y哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈" i! U8 H& T# S( u+ @) I' G( U2 z
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈
) y- @" P( M2 L  I2 m哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈
8 z( L- ~5 h' N7 Q; |哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈6 f8 ~, m7 o# V7 u2 ?9 `9 B& q
哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈
: q. s- f4 G0 ?哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈# l1 b; i8 C) G  N+ v* O+ b
笑到收唔到聲
Originally posted by irisG at 2005-10-11 06:58 PM:, c3 F5 t% l4 B3 S. n2 S- B
我周不時都唔知乜事比野咬住唔放,
8 d2 C( o9 I) }- @3 u所以我至覺得自己好咬
1 a7 m; d$ ~: c8 ~# C
比條女咬住?
http://www.youtube.com/watch?v=Xu06Nyo7u-c&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ftMDfCaHnao&mode=related&search=
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果發生咁既事情響你身上,問下大家會點做

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。