<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家知道這是甚麼來的嗎?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 清揚 at 2005-10-26 10:45 PM:
- Y0 m' \; t& k' V& IPUSH~
' w" a9 p" S; E5 i
push....哈哈學定都啱時候啦...
, m* O* n  ^% {* g記得呼吸要有力有捷奏喎:cool::cool:
Originally posted by d228216 at 2005-10-26 22:48:
8 H2 q1 S5 k+ y: T2 E0 E; r/ y1 m
push....哈哈學定都啱時候啦...! p0 ?$ _. X* \3 A! _9 U7 F
記得呼吸要有力有捷奏喎:cool::cool:
! `2 V2 Z, X- W0 ~你認為我有咁既需要咩?
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by 清揚 at 2005-10-26 10:51 PM:7 \4 S& w6 a8 t# B( ~+ g5 q1 |
% h& B3 I' n% n
你認為我有咁既需要咩?
# @# a; ]: q" G' K6 O0 x" E
學識冇壞啫, 有句話叫: 書到用時方恨少, 冇人冇物甘油條.
Originally posted by d228216 at 2005-10-26 23:04:
4 [; _! F9 P* ?0 U- o2 g& G- H; s
! `0 D% H0 k( {& D學識冇壞啫, 有句話叫: 書到用時方恨少, 冇人冇物甘油條.
% G4 @4 i+ c3 h  I4 @! `唔系冇人冇物冇得"少"咩?
'性版討論區"
Originally posted by 清揚 at 2005-10-26 11:10 PM:! n2 R' ?8 _8 Q
) r0 S1 |: Z; t0 O$ z
唔系冇人冇物冇得"少"咩?
; U3 S/ [! Y1 U' m$ b  V都ok喎
Originally posted by d228216 at 2005-10-26 23:37:
9 b2 G( M& X/ C0 m) Q5 |2 I- e3 p: m6 [
都ok喎
) s" u: p+ i( r( `2 X! @
外公教架~HAHAHAHAHA~~~~
'性版討論區"
我知我知!一個即將降臨人世嘅"混世小魔星"~^^
唔玩lu,唔好玩既,咁快知........- L% ]% Z+ V4 ^
answer is...........................................................BB~
'性版討論區"
大佬,係人都知係超聲波掃描啦~不過唔知係唔係你個B啫.............
( P8 r( N" x, }3 }* ^! z( `! A(我之前已經無出聲比其他brother估吓咖喇~^^)
Originally posted by BOYDWAN at 2005-10-27 21:03:
7 C8 {- R: c2 m: F6 O( c4 D! T大佬,係人都知係超聲波掃描啦~不過唔知係唔係你個B啫.............
9 q" F( f  G/ F(我之前已經無出聲比其他brother估吓咖喇~^^)
) E( I' e, U6 s) ?" c) g% I可憐我到現在也不識看........
'性版討論區"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家知道這是甚麼來的嗎?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。