<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩睇完電視..我諗
返回列表 回復 發帖
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-12-17 10:06 PM:
) x) v) ^7 S: e- P3 I6 m
/ U1 r6 T" M+ o: X! q) E7 h- t' ?話比佢地知新彊有野睇,呃左佢地過去先用坦克車
8 {% U3 g6 w. U* s) O$ v3 I; A% a話佢地知布殊係果度
摺吧啦
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 10:07 PM:
1 @8 B! P& Z* Y9 Y. M: F. \向企係前線既香港警察致敬 !* w" B% \7 Q5 r. F8 m
2 r! ~4 R0 _% F" ?) l
韓國...
5 J4 c& o/ x! A- ]
警察一味守,班人一味攻
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-12-17 10:09 PM:
& s0 O, `9 G# {" ]# Z7 b% H' V; Y, T" K
警察一味守,班人一味攻
( F) e5 T8 m- G4 }7 `3 J, ad人發窮惡= =!!...
Originally posted by abc123aa at 2005-12-17 10:08 PM:
/ R7 d3 k" Z( H; A/ R  S. |5 d1 _! E5 b4 s4 H; x
話佢地知布殊係果度
, @' y) b8 }! i3 A6 Z
比拉登捉佢黃腳雞
Originally posted by 腳指o at 2005-12-17 10:09 PM:
; H$ O) V6 ^% H" i% ?
' m. k! {! A/ Bd人發窮惡= =!!...
2 f7 K; t+ A1 [我都好窮,隨時窮過佢地是旦一個人,我都未示威啦
摺吧啦
Originally posted by 腳指o at 2005-12-17 10:09 PM:
+ T  e8 n# x) W: @3 F3 W
! u. V0 q' c/ A! M! ~d人發窮惡= =!!...
% z3 C4 w' f# T: {* I-_-  重點
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-12-17 10:10 PM:
# m3 p; G4 N4 X7 e  M; z
0 h* ?% i( q" J, {( i2 G' [: ?1 D比拉登捉佢黃腳雞
+ N0 i- q0 P9 `2 w* Y. D
哈哈哈,拉登出美人計
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-12-17 10:10 PM:( B( R6 T- B$ S$ R+ R$ W

& n' c4 Q1 W6 |$ l哈哈哈,拉登出美人計
拉登死左未呢.....
Originally posted by 腳指o at 2005-12-17 10:09 PM:/ f9 ~7 g5 Q) d# ~+ B

3 F6 p. i, u& v( n$ Ad人發窮惡= =!!...
' j3 Q1 [2 V1 u1 o0 K窮唔係大曬!
5 z2 e: K+ w5 [; L8 Z3 a; K( e佢準備當定條底褲籌錢賠比政府啦!整爛咁多野!
Originally posted by 腳指o at 2005-12-17 10:11 PM:0 K5 B$ W- l  x& s0 ~2 y# y6 i& N
拉登死左未呢.....
! }: ]' ?$ h" k' \1 |" `我諗佢死左啦  好耐冇出黎=.=
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩睇完電視..我諗

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。