<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by william303 at 2005-6-24 23:56:/ K& f0 {% w3 I, B
不過今日都好高興下喎,打字打到手痛!
8 S+ b! a% T  Z: h係呀,呢兩日有返生氣呀,呢到
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-24 11:57 PM:( T  i# u, n, ^+ U
) E! \6 d8 G4 s+ K' z" v
係呀,呢兩日有返生氣呀,呢到
/ E( D4 V3 f' l$ g同意
Originally posted by william303 at 2005-6-24 23:56:& m/ L" k8 x/ W$ j3 c$ z3 }
不過今日都好高興下喎,打字打到手痛!
" B, l4 U# d5 n唔係打jj咩 ]]]
Originally posted by william303 at 2005-6-24 23:56:
' A7 r3 u/ ^- v- `7 O! c: H  r# {4 q+ J
阿雀
. J! I3 z  o  _- U" f5 T" m- o8 B
what 'zZ up
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-24 23:57:
6 i6 J3 n! `  \, k" J; _
2 i% i2 ?: T" J3 V: V係呀,呢兩日有返生氣呀,呢到
! x2 D9 Y4 B- r  u+ q3 z# H
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-24 11:57 PM:
6 w7 p" w4 ~  j7 y7 b: g0 D/ i+ P% D
唔係打jj咩 ]]]
) {7 @$ [6 y6 G! X9 _& N% q( X/ `/ C
你又再一次踢爆佢喇
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-24 11:57 PM:
5 g- }; `+ R4 J" K
7 V% q. I  [6 h: K7 ]+ v唔係打jj咩 ]]]
9 A* R# f3 o5 [8 u; g, L頂!打jj又點字呀!打jj要用兩隻手架嘛,你唔係咩?
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-24 23:58:
; ?0 M+ |. d8 }7 `+ J$ j. W8 O' k$ G+ s6 ]' J0 K: }  ]
5 D2 n6 I- q6 g, H0 d% J* A3 k
00仔,呢?1 n; n0 V3 s  ]0 L! q
今日唔見人既??
我睡覺啦
9 Z  m0 K7 U/ _各位bro晚安了
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by invisible at 2005-6-24 23:58:
( M3 E/ }3 b* X; V* U/ X8 N; u& T$ \( v6 f( f9 y& _7 d* F1 U3 d( D
你又再一次踢爆佢喇
9 q. O6 [1 Y1 S9 Q, A+ z
sorry ae~~will:cool:
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。