<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by stone86 at 2005-6-24 11:59 PM:
- }4 y7 f% ~, \4 g我睡覺啦9 X6 O2 i1 z4 n/ m7 i8 p# @
各位bro晚安了
+ G. i9 k" W8 w9 `" {8 X
88了石仔
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-24 11:59 PM:
" Y3 Z  L9 s8 V1 ?% |+ s* k$ Q! f" y4 U3 ^
00仔,呢?
5 D5 H3 _$ L# C" ~$ y5 ~今日唔見人既??
4 x; E" m, t2 W) S% Q/ z
係喎,今日都唔見00仔同阿樹!
Originally posted by stone86 at 2005-6-24 23:59:
4 J( i: W, ^' e2 B! |2 p我睡覺啦0 s- Q5 b" l4 p5 n# F
各位bro晚安了
; |* y: v8 w1 t$ r: z" b% r
88~王小石
Originally posted by stone86 at 2005-6-24 11:59 PM:
( b' m% z) z+ L我睡覺啦
6 v. a+ T- `" }: R) L8 G各位bro晚安了
7 i! z8 K# w% C$ S, H' }
88~~石仔聽朝見!
Originally posted by william303 at 2005-6-24 23:59:) X: T# X. W7 T0 r  c% E

% E/ X0 e' g# c9 p% V頂!打jj又點字呀!打jj要用兩隻手架嘛,你唔係咩?
8 Y, r* A  I: d
渣雙鎗?!
Originally posted by invisible at 2005-6-24 23:59:
* s' U1 W. H. ~3 Z! b2 f6 ~2 E
88了石仔
- z* }3 F* M6 t2 m/ w% t88~石
Originally posted by william303 at 2005-6-25 00:00:8 e" s& H: ^$ M! J. d9 K5 Z  z

8 U# w5 l) q0 F/ ^9 \係喎,今日都唔見00仔同阿樹!
: Z# z$ ~6 l. e7 @' ?
00仔就一定冇上喇(夠鍾)8 G' L5 l/ @* U& h  l7 P
樹樹就唔知喇...(可能拍拖)
明天再傾了
1 |* f5 [5 Q! {& S- j: R今晚的得著# n4 w; v5 V* ?
主持人:really 淫
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by stone86 at 2005-6-24 11:59 PM:9 {9 x2 g6 r! ?3 Q- O, {
我睡覺啦
$ o2 L6 F, v1 }  r% C" t各位bro晚安了
1 w& \5 E7 {. q( Y3 b& c# n. g
88,石!
【icon小偷™】
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-25 12:00 AM:
- |) ~) t  t; k2 g
' u4 v' p5 y1 \( N6 X渣雙鎗?!
+ M. f/ i9 {& x- f$ V2 sno la 鳥鎗,要黎打雀!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。