<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 22:35:
6 h* w9 {3 Z' u
, p$ ?& S, A. R6 c9 F$ {; b4 l; V  c咁佢地以為搞左 , 又有無談婚論嫁???
0 |1 K% x+ y4 N* c6 {0 d
冇攪到,大家以為攪咗,但唔記得點解冇咗下文??
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 10:25 PM:3 ^: a" Q) K. l

- A3 p$ t; ?. m2 [: j本來鍾靈哎吔老竇捉咗段譽同木婉清,1 Z; s* p7 O; |0 g  t5 n
後來俾段正淳個掘地家將掘個地道掉咗包.
7 q: w7 {5 d3 V1 W* ~2 ~6 |  p7 |, _- W" E6 t. ?
開門果陣萬仇兄啤啤聲
: U; Y+ X- Z) o7 s4 S. E3 X爆
Originally posted by toro at 2007-5-27 22:38:. m8 D; j1 T3 X3 e: M/ T
* v: c8 N0 G% t! b1 y
爆
) Q) R$ q& `, n( S$ ^! Q* V
記唔記得點解冇咗下文??
Originally posted by toro at 2007-5-27 10:38 PM:. {  o4 D& v, m6 D0 p
9 z9 _0 `6 k: S1 N: k
爆
& L: n# b% ?/ O! e4 _, H我記木小姐去見段多情郎既阿伯時(當時大理王)$ }( h. m5 ~$ l0 `/ E+ ~4 K
問 : 你係王帝???   阿伯 : 你係   木小姐 : 王帝唔好惡既咩???   
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-27 10:49 PM:
5 q8 G5 z0 R& \7 ?0 U% ~- Y+ }# P9 T% R
$ `1 b4 o* |% [% h$ L我記木小姐去見段多情郎既阿伯時(當時大理王)/ w) t* n% f1 ?$ d0 f: Z
問 : 你係王帝???   阿伯 : 你係   木小姐 : 王帝唔好惡既咩???   
* K/ ]4 K* W. V7 M9 _; z# V: b# d
其實佢蠻得幾可愛ga
Originally posted by toro at 2007-5-27 11:24 PM:6 S  J+ o) I: ?/ A
4 W" ]% X- a% [$ D# @
其實佢蠻得幾可愛ga
) E1 s0 @. T; f) m  Y: r果種未衰到壞大事既無知 , 對男人來說 , 就是可愛
Originally posted by QuiGonJinn at 2007-5-27 10:29 PM:: t- y; q6 z! o% a1 b5 ?

- g" a1 h4 d3 f4 x+ z* g5 X$ ?* I/ y話時話唔見咗果個post, tritri做乜搬走個post, 唔通有人妒忌你同我玩?....
2 x& p0 T3 ]2 d  k- D9 m

$ F3 a3 y5 ]3 A你吾係比tritri知左我d野ㄚㄚㄚㄚ叫左你咩咩咩咩咩架啦
Originally posted by playbr2 at 2007-5-28 12:29 AM:) M' U3 ?. Y3 @1 o& m

+ Y* ~( m5 m* p! [8 ]% D+ a
+ v* f9 e+ s0 o/ m! }! E5 c! }# e你吾係比tritri知左我d野ㄚㄚㄚㄚ叫左你咩咩咩咩咩架啦
, b+ C2 |, @7 E4 D
你地有私情???
Originally posted by 我愛章小慧 at 2007-5-28 12:31 AM:
7 P; v1 w  ]$ E& J; X. D( S/ J! c1 e# l, f7 y/ C% w
你地有私情???
: T, s$ s3 L5 u: J4 G! {1 S
& x+ u& _2 Z" D你冇資格知
Originally posted by playbr2 at 2007-5-28 00:29:/ h. Q$ B0 u2 |6 w: E7 ]0 V9 m+ d

8 X5 E- _  ^$ G+ [7 n4 Z! C* ~5 U' v. N1 N
你吾係比tritri知左我d野ㄚㄚㄚㄚ叫左你咩咩咩咩咩架啦
& C/ ]5 _* j# x" A! R" q; X* q1 {; d
你自己俾人知乍掛,我點會俾人知你係基佬!!!!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 金庸小說分享區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。