<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-25 15:18:
/ s, {4 p& \+ q
3 ?1 ^+ ^4 K' s# x" ?; O; P9 {謝師宴...
! C1 P# C5 f3 v+ @  f5 t4 n
之後有冇下場呀??
Originally posted by crap at 2005-6-25 03:18 PM:3 w, j  }  y) J! N2 I" a
威, 你有份咩?
! I. u. }. H2 G$ c7 p3 s, ]: f. r阿教宗地咋噃
0 _# P9 d3 U/ Q
係?我誤會左添,點都好我的而且磪係有講,打個sorry好簡單,亦都唔想大家俾人講!
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-25 05:20 PM:+ X4 G- q5 ~( `4 ]2 w% s' l

# S! K- n8 z( Y4 T蟹少...版規比講嫁....
$ ]3 l& R9 t% q
3 f4 A# |" S& G+ v7 U- Z0 d
咩?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-25 03:20 PM:. A* h% k1 Y0 v! z% `' i) D7 @2 h

$ H  j7 G5 s3 O9 f  E9 y7 N& m蟹少...版規比講嫁....
  c7 v4 L  n2 K, Z. Z4 R8 H
適可而止,樂而不淫!
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-25 03:21 PM:. i' C) _- u# H4 m

! d) Q' L$ P) r之後有冇下場呀??
0 y3 S  J+ b) e# H8 [. ~( q
我鬼死咁累, 拿拿臨返屋企沖涼訓覺 =.=
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-25 03:23 PM:
. c  b' I% L: I8 o" C' l4 @  Q, }& d; Y
: ]' C' Z0 z; S7 V尋日唔見你,掛死我啦!
Originally posted by crap at 2005-6-25 15:22:
2 S( b" ^* n) m# ^- X) ^咩?
2 K+ a, _6 r+ _- |, f
本帖隱藏的內容需要積分高於 1000 才可瀏覽
Originally posted by william303 at 2005-6-25 03:24 PM:
; w5 F1 D' i5 z& q8 Z3 E4 W1 A* i$ A9 c3 s/ g
尋日唔見你,掛死我啦!
  V7 k; Y& C1 i( W; q係咪呀~.~
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-25 15:23:/ W; V& c# O, P
7 w0 M) A8 o6 z! m0 Q1 [; x0 `" l
: g6 N2 N* ^! G$ A& J
車~仲以為你去曳曳添
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-25 03:26 PM:* H" k* ?$ M/ P1 K0 u* ^$ I( V* c
' z6 p+ |3 z) @$ l- @" R: o% \# ^
車~仲以為你去曳曳添
8 j# v1 V6 }. V9 |1 q
=.="
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。