<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by twh1110 at 2005-6-25 03:49 PM:+ x% i7 S% {, \! u: o9 L4 O
* {/ k4 j4 V; \+ w
係啊
: p9 E+ p: G1 }$ R9 s5 g咁你受唔受我地溝呀?
Originally posted by twh1110 at 2005-6-25 15:49:! u% y: _. K& W! |6 t) Q! ^
! v; {7 @# S$ T0 Y) W5 q2 I
係啊
+ }8 G& x% U) C$ w! y& W( U
要唔要交換?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-25 03:50 PM:
; q7 f" \7 u% ?% x
. t" D  Y3 V- H% y! t+ i) X要唔要交換?
/ I3 Q" e* B( q1 f% K2 `我一俾msn你地0 q; d3 c+ q: G6 k; D
你地會立刻知道我個名架wor
Originally posted by william303 at 2005-6-25 03:50 PM:
0 h% B  Q# v. t7 l  T
# H* k* Y+ y6 U4 |0 ?9 j# [6 j咁你受唔受我地溝呀?
  x& B/ _# E: ?7 b9 L/ g( |! }受~
【icon小偷™】
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-25 05:43 PM:
. Z4 [2 x8 g9 {( I1 d" W
3 p" @9 N$ N: Q/ h! o**** Hidden message by originally poster *****
2 q4 p/ Y+ ^* f" g! ^3 k7 {% q) s+ O. ?) l' \; N
你喜啦
Originally posted by invisible at 2005-6-25 15:51:$ @4 U! V( {$ {

+ v5 Z( D  c  X" z我一俾msn你地
- S% E& Z' R2 t# }1 w9 d你地會立刻知道我個名架wor
. i" _6 r0 \/ w% c* U  V& n有咩所謂丫......@@"
會考雙雄好
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-25 03:53 PM:  f9 A2 m: _. C5 |" \. n
- h; h& T5 d' q" i0 U* h- n0 ^
有咩所謂丫......@@"
8 h2 Y: r8 n: H+ H$ r我淨係想俾你地
9 P+ C- O! B7 o& {我有咩方法唔俾其他人知
Originally posted by crap at 2005-6-25 03:53 PM:
2 k) p# D( I) B7 T會考雙雄好
1 O0 Y# M2 R3 z/ L7 w" X" F. }哈哈4 n. f) {" A7 I6 a
hi~crap
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。