<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by crap at 2005-6-25 06:24 PM:
6 h) q: T; a( V7 m5 H5 z7 U# G& T7 D8 J9 f
) R3 Q8 k# [; U0 a8 C: D. H9 h
係咪因為凍呀
2 E8 s( O, L) b3 u
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by johnwu at 2005-6-25 06:23 PM:: m2 a* t, k& I0 K6 K7 v: I
0 b4 h+ V+ d# x
ok lar... 我都未睇..係有少少行嫁啦!
( G' u# Z5 h6 c, [其實我唔鐘意D 人話"冇人回, 我唔post lar"禁
( I. A& q* Z0 S1 f, X2 {$ m& w' @小朋友係咁架啦,咪當支持下囉,我曾經都默默咁post冇人回,我明白果種感受!
Originally posted by crap at 2005-6-25 06:24 PM:
: s# |8 p# b$ n2 s+ D( I
% m. \4 c' o5 G' T' g8 z: W. I: p' a' D+ t, P) v  L$ r( `
係咪因為凍呀
7 o9 \6 P/ f3 v0 z! x' T+ ~  k
冬眠?未有咁快喎?
Originally posted by johnwu at 2005-6-25 06:25 PM:2 F/ J. l  M, O- @3 F

' n* I/ t/ S4 V# \4 i$ ^) i) {) S憤怒青年, 睇唔過眼 lor....
" O. Y3 [) R: D- r# q$ C
Originally posted by william303 at 2005-6-25 06:26 PM:
/ M: L9 M% g" m6 Y. P! }" o
2 A0 X  H: c! P小朋友係咁架啦,咪當支持下囉,我曾經都默默咁post冇人回,我明白果種感受!
$ y2 ?, L( T2 u' o8 V可能我老啦, 有人睇過我就覺得ok lar
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
係喎!john大導依家你果邊應該都好夜下囉!
Originally posted by crap at 2005-6-25 18:24:
1 r; @9 s' H, y* [& d  H- ]* W$ M( C0 R$ [& {' O

; B8 ]# ~0 c! k係咪因為凍呀
2 B+ I" U6 E  ?# K) `! e: R& T佢未興奮
Originally posted by johnwu at 2005-6-25 06:27 PM:6 |/ Q0 M) I1 r. U
% Z/ f5 b: t1 ?& h: y
可能我老啦, 有人睇過我就覺得ok lar
3 J. e/ w' a  a& n" @
未有我咁老呀!
Originally posted by william303 at 2005-6-25 06:26 PM:
1 O& L) o! p8 k) }8 b" a* j! U: I: ~% ?0 j7 X& w1 X' R6 b& C
小朋友係咁架啦,咪當支持下囉,我曾經都默默咁post冇人回,我明白果種感受!
. K5 ]1 O3 K0 v6 G! Q8 D
但係我都冇播
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-25 06:30 PM:
% X) r7 _/ K3 q8 s- V9 j3 Z% x8 x- t2 D9 C2 M
但係我都冇播
2 ?( P+ i" c, H3 A$ t" _) O' p
你經已去到神既景介!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。