<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 極樂 at 2006-10-21 01:57:

唔好話你....我都唔明!!
我d同事...
得返d骨,唔係咁好睇
Originally posted by Rika at 2006-10-21 01:59 AM:

of course no la

係忽冷忽熱,唔比佢地覺得成功左 (is it right?)
yes!無明確態度,愛理不理咁!
Originally posted by kaing at 2006-10-21 02:00 AM:

其實我都幾驚d 女仔太瘦....好唔健康...
時不時就病下...都幾惡攪...
我ge  話我會驚女仔減得太厲害連原本應該要有ge 肉都冇埋…~.~ 唉~~

我時不時都係好鬼易病﹐成日嚇親bf
Originally posted by 極樂 at 2006-10-21 01:59:
好啦!! 今次真係要走啦~~
你地都早d訓啦~~
(過左兩點訓對皮膚唔好架)

早抖~~88
88~極樂
Originally posted by Rika at 2006-10-21 01:59 AM:

of course no la
係忽冷忽熱,唔比佢地覺得成功左 (is it right?)
哈哈...即係比佢地感到時有時無...咁啦...
呀...學到野...都話kaka 勁ga 啦...
咁我就睇得出kaka 係一個典型壞男人啦...哈哈
咁多女人愛...
Originally posted by luxiaofung at 2006-10-21 02:00 AM:

slim like the bone or call them...
yes ﹐不過我唔受影響~ 我次次都係偷晒我家姐d o野黎用
Originally posted by ian2910 at 2006-10-21 01:59 AM:

對同自己無信心囉!無論點減都覺得人地唔會睇上眼.........
男仔把口緊要過個樣

[ Last edited by Rika on 2006-10-21 at 02:07 AM ]
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-21 02:01 AM:

我ge  話我會驚女仔減得太厲害連原本應該要有ge 肉都冇埋…~.~ 唉~~

咁有無煮粥仔過你食?
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-21 02:01:

係唔係驚肥唔食野呢
Originally posted by kaing at 2006-10-21 02:02:

哈哈...即係比佢地感到時有時無...咁啦...
呀...學到野...都話kaka 勁ga 啦...
咁我就睇得出kaka 係一個典型壞男人啦...哈哈
咁多女人愛...
出左名嫁啦~佢
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。