<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 請 幫 我 填 一 份 問 卷 --新聞自由與私隱
返回列表 回復 發帖
Originally posted by wer at 2007-2-3 22:28:
$ L5 A* [7 t: A' f  c/ C8 f  Y0 ]! M+ b# Z* z+ E, \: U. Z0 T  c
你好衰呀
, q# Z0 n8 `0 I; y

) y+ v7 ^" F" G5 w' t有幾衰???
Originally posted by 155220 at 2007-2-3 22:32:' U! M4 @, N$ o. B

m7 l. e$ K5 o3 A' }/ i0 F- T/ a9 P) y  b
有幾衰???
8 O1 g/ J: e1 E2 C! R" X( m; n5 |# S你自已知啦
EF小人物

Originally posted by wer at 2007-2-3 22:27:8 V0 i8 I$ `3 `0 _/ r9 F
3 O6 [' o% m/ n! x- q' b
唔妥我啊?
' N) r% U/ E( B" C8 `# H我知你online,出來啦
EF小人物

Originally posted by wer at 2007-2-3 22:38:9 E$ A. u2 K. O! ?( _( g
+ U& K3 d: X: w
你自已知啦
9 S+ U5 F+ s9 p$ [3 H

/ g2 D2 n% C+ f+ y4 |( q駛唔駛搵番條link俾你睇?
嘩~~d題目多左少少喎~~
6 T3 z6 h& K& C) S% O不過都幫你做左啦^^
Originally posted by 你話呢 at 2007-2-4 10:23:
3 e" H: Q  L. [3 u  [" z  @- J0 {嘩~~d題目多左少少喎~~
- k  s4 t2 D  |) R不過都幫你做左啦^^
$ K, B! P7 A* A% I, a) a

" y6 u/ l/ D3 P' F0 E$ Q我再次感謝幫了我的巴打
Originally posted by 155220 at 2007-2-3 10:21 PM:
% ^% N$ ]* a+ t2 A5 ?# a% g( m" R6 r3 D! Q& `* q

4 ]0 P$ O6 b: l; `  q還記得當年
% u2 N8 C5 ?& X* G1 v& n/ E% u/ {, j, L
"這是我第xxxx個post"! D' R4 k: T) d
8 z$ ~) {5 u" u
想起都好笑
; `5 T- \4 a% s2 p- `6 p8 r唔係好明喎
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by wer at 2007-2-3 10:27 PM:
( W8 |* c" ?5 Y; `$ O# R# ~7 q, ]# q( d1 a, X4 x+ `
唔妥我啊?
5 i) F8 p& l9 o& ^1 F1 R! z% s
我唔妥你,定你唔妥我你自己知
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 155220 at 2007-2-3 12:26 PM:# B0 j' C# c9 @" n- U

4 G' k& _0 a0 }" `2 [) h% n6 o) l
, t6 R0 {' e% H3 y- F2 F1 X我中二咋
) q4 M7 g- @; {) t9 s. n7 H! J但係佢小二喎
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by wer at 2007-2-3 10:43 PM:. k2 j  T( I4 n/ ^) e, u

( i0 o2 z! C/ ]$ g3 F我知你online,出來啦
6 ~7 ]& k7 P: ^: Y
你同緊邊個講野呀~~
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 請 幫 我 填 一 份 問 卷 --新聞自由與私隱

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。