<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!
返回列表 回復 發帖
親愛的婦夫人!真係開心咯!你們返來啦!剛回來又要去泰國咁好玩呀!真羡慕咯!唔制呀!我要手信啊!
- ?& L! d* I$ [. C1 ]% Dgoodnicelady 發表於 2010-6-25 22:38
( i2 X) g) i5 R( E# p) E2 b1 s% B6 m, f* y2 M0 f- Z5 c

1 _7 [" {4 P9 v. [) O/ I6 b# u點呀靚花lady? 呢排幾好嘛?
! K: X' _* {/ p) {% K7 l我地真係馬不停蹄呀, 每日玩完就食食完就瞓瞓醒又再去玩..........去咗好多地方, 難得有件肥妹(突破100磅!!! ) 仲好似核能發電機咁, 完全唔似有咗身紀, 我真係服咗佢!
7 `6 p/ W9 W6 L) B3 e我呢, 就反而無重到仲輕咗.........可能因為日日比件"肥"女魔頭糟質啩? ; ~5 s2 T% I7 q# e8 ~/ R& i
本來要去芭提雅咖喇, 不過返到香港我可敬可畏嘅母親大人點會放過隻"身上有佢寶貝孫仔做人質"嘅肥女魔頭吖, 又要去做身體檢查又要佢留多兩日補多幾餐先準繼續行程, 今日仲要岳父岳母都嚟埋香港, 女魔頭登時變番小白兔lu~ 3 Y( }, M' E) C
不過講開又講, 佢地好似忘記咗我存在咁, 話晒我身體都唔算叫健康喎............都話咗我缺乏家庭溫暖咖啦~~~~   
: @$ s2 h9 a+ P; |4 f; f如無意外後日朝就要繼續出發喇, 無辦法, 我地兩公婆似巡迴表演探朋友多過去渡蜜月........真係吹漲~

% }, V* T/ a6 Y  k3 g- L# _d228216 發表於 2010-6-28 15:29
4 u. {, E) Y$ m- A* ^" y  l2 b
- ?( i( i( s7 `

. m# F( Q) x4 C) i+ }8 ^真快反應, 一回就咁快見到~
5 U+ m5 m# }! l5 L* }7 \; y% |5 Z0 c) |+ e+ m; d* Z
3 g+ L7 p4 c  t  j
真快反應, 一回就咁快見到~1 b1 j2 _# y' h- V$ P" D0 }
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 03:38 PM
當然
當然* D6 Q  M/ u4 N, q: ~  Y
d228216 發表於 2010-6-28 15:43
- L9 ]$ E- O- K  e2 t
9 R  ~3 q2 k; X6 a% [: e& o讚你一句就孔雀開屏~

M, g( w) y0 m+ i2 U* D. e, {1 J, z* S" Y+ J: T; Y; z6 s
讚你一句就孔雀開屏~! O$ m: L) I! p4 n+ y6 G  D( O
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 03:44 PM
   6 w; A! P! o; t! ?
失去自由邪神回歸
# `, I3 [  ]. o% z1 `+ o, W# l& l3 T
* M& Z. q, p9 Z4 E+ a# K
點呀靚花lady? 呢排幾好嘛? . N3 ]0 {$ {, G/ q% p; ^
我地真係馬不停蹄呀, 每日玩完就食食完就瞓瞓醒又再去玩..........去咗好多地方, 難得有件肥妹(突破100磅!!! ) 仲好似核能發電機咁, 完全唔似有咗身紀, 我真係服咗佢! :giveu ..." q+ d; R4 R# g; g
BOYDWAN 發表於 2010-6-28 03:33 PM
唉唷!見到你倆個真係好開心好開心呀! 原來嫂夫人有喜!替你們開心呢!恭喜你們呀!你們就好啦!馬不停蹄去玩、去食、去瞓﹖……真羡慕啊!我就慘咯……要日日物理治療,又要做手術……遲些可能無機會同你們傾計咯!我可能要長時間離開香港去醫病咯…
唉唷!見到你倆個真係好開心好開心呀! 原來嫂夫人有喜!替你們開心呢!恭喜你們呀!你們就好啦!馬不停蹄去玩、去食、去瞓﹖……真羡慕啊!我就慘咯……要日日物理治療,又要做手術……遲些可能無機會同你們 ...! j0 V8 w0 ]! O( ~6 \: B% B+ t# {
goodnicelady 發表於 2010-6-28 08:16 PM
物理治療??手術?? Lady...already weeks la wor...No improvement ar
失去自由邪神回歸
物理治療??手術?? Lady...already weeks la wor...No improvement ar, x% Y" [, N/ r2 U7 G! H1 h
大邪神 發表於 2010-6-28 08:37 PM
似乎你都有留意我多日,多謝你關心!感激不盡!有些有改善,但有些還未能改善…
似乎你都有留意我多日,多謝你關心!感激不盡!有些有改善,但有些還未能改善…( e6 i3 M+ }9 }; P) j
goodnicelady 發表於 2010-6-28 09:00 PM
  b9 c& E2 ~0 x0 S3 T2 KI'm 自由神 Ar
失去自由邪神回歸
, T: p% U; u% _8 O0 c9 R- QI'm 自由神 Ar& J2 K+ _& P0 T4 z
大邪神 發表於 2010-6-28 09:33 PM
你又是自由神﹖乜一陣有人話BOYDWAN,一陣又有人扮自由神﹖係咪架﹖
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 掛住BOYDWAN 和婦夫人,請速速現身!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。