<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!
返回列表 回復 發帖
咪亂講野啦家姐~ ' L  S( g/ v2 q1 T
自由神 發表於 2010-7-12 09:49 PM
哈哈!你真可愛!
哈哈!你真可愛!  z" p0 {& X2 Z' ^% @
goodnicelady 發表於 2010-7-12 09:52 PM
唔好咁啦!哈哈!

; j2 `- a4 J* i1 u8 n& L7 u0 m" X0 N% P/ P* g
生 日 快 樂   (遲左少少唔好意思呢。。). P/ a9 o; K% o9 |. m; _

, J6 u; \+ T2 i- Y0 A/ i心想事成,萬事如意。波膽亨通啦.................

評分次數

神兄
0 S& }- d2 e. ^+ A! ?" @
( O. s1 ]3 Q  c生 日 快 樂  呀! (遲左少少唔好意思呢。。)5 s3 B, v0 F3 {8 I6 G) s
/ Y0 @3 C1 D) K' E/ E
心想事成,萬事如意。波膽亨通啦................. " @3 `& @( F2 B4 M- q
vv1668vv 發表於 2010-7-15 12:37 AM
多謝
( j) D" Z6 j3 {( X呢排靜左喎
多謝) q0 a) ]1 W% z$ i
呢排靜左喎
4 _' T& I3 O- k4 O, s自由神 發表於 2010-7-15 12:55 AM
$ M* r. i, U' Z  @2 ]
' _5 X. v9 M( |4 [
0 ?, G6 h' a. c) @
恭喜呀~~ % |  h! [" u: o- ^1 w
- Z# J/ `  `" I& ~# X/ N
系呀........近排忙 揾食 鴉嘛..... * s  ?0 v9 C$ q7 A4 G0 Q8 V2 h

! y# U) u6 }. a$ ^6 I' `! u有無患上 世界杯后遺症 呀 …??
翻来好啊,
3 \# z9 w1 \: G% B有时间都出来倾下咯
小資
, y" W# o7 e6 C0 J4 u6 H5 Q3 ^, d" m; b5 P1 [$ p3 I
$ Y9 j4 C7 E* U7 i( E8 M& h9 R+ ^
恭喜呀~~! . ]3 z4 C. e) U0 s

/ X. ^5 r% N* m' z1 ]3 j系呀........近排忙 揾食 鴉嘛.....
; h4 t( p% o' D* h7 l- V0 z5 d- o& M, k8 @
有無患上 世界杯后遺症 呀 …?? * D( s# Y( E/ M! V% ]
vv1668vv 發表於 2010-7-15 01:03 AM
恭喜
. U+ U0 ?( o0 f% _/ g: m搵食好呀!有得搵就有得食呀!~ * {1 O4 }1 Q# ?! H  C1 w
我無呀,睇波癮細左好多~
翻来好啊,* p) j- M! K, C- a' d! ?0 ~
有时间都出来倾下咯
2 Y3 o- g% k7 H2 A" N* v! ]worldpee 發表於 2010-7-15 10:54 AM
出来倾下
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 歡迎自由神歸位,並祝生日快樂!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。