<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 轉貼:日本得體抗災 中國網民讚歎
返回列表 回復 發帖
! u; F/ \: b) h  D
7 {1 R2 M3 J" B1 Z' F4 t
既然係吹水版, 那我都離題吹下水吧/ v, B; [7 U) s
儘管我跟神棍伽俐略及hamsubboy在許多議題上意見不同, ( h/ k' [! p- @8 f8 J) X6 X/ J
但我都認為呢兩位是君子,
3 z* u: D! G  g3 ?. Yandyho 發表於 2011-3-15 11:04 AM
8 m8 G& x& |4 P0 O9 W
; W- g1 u. d5 Y4 i9 ^1 V7 N
係咩?  乜你唔妥我架?   我都唔知添,  見到你講"吹下版吹下水就算Q數",  以為你真係咁瀟脫,  講到底,  原來又係學生哥心態....  
Andy哥, 我唔係躁, 而係如果唔還擊, 班契弟就會得寸進尺;
" m$ Q2 z, ^) E2 o8 L9 O7 }我從不首先挑起事端, 我只是發表個人意見, 但係有d人以為搞我就可以出位就錯撚晒!!!
5 X+ g5 z" O$ L: d# |佢地義和團拳民, 有「無限復活功能」, 所以肆無忌憚可以挑釁我, 還擊係 .../ e0 N" B$ i# M4 r
打狗棒 發表於 2011-3-15 10:39 AM
2 x0 m0 U8 a0 Z- B
+ e7 J2 p- U1 R' @玩到你咁燥,  除左笑都唔知應該講乜好....  
狗哥你可能貴人事忙,記性唔多好,
' ?/ C, R8 X" g1 U開得最多post鬧人,單單打打,口口聲聲話人係義和團果個,正正係狗哥你呀 5 v' n! u+ `! D/ B" }0 ^! q
討論區,理應是其是,非其非,
' D# Z' Q. C- B# n& U! n' ^就係更因為係同路人,就更應坦誠相告,而不應盲目附和,2 x3 z2 |, l9 o( H
hamsubb ...
# Q4 Z3 [$ C: H6 a. pinfjlam 發表於 2011-3-15 11:07 AM
不錯, 我是逢中必抽水, 那又如何? 請問我抽水的哪一項不是事實?7 h& A* r# w/ C# v
甚麼「是其是,非其非」? 對唔住, 我暫時睇唔到中國有乜野係令我「是其是」!!!
! }: B  N3 d4 ]3 w+ |( K/ f一句到尾, 我歡迎你就我的發言討論, 但如果你硬要用上甚麼「on9」等詞彙? 我亦會以對等言論還你!!!
8 @; J: {7 q+ C; O! n8 E9 f4 n( u
玩到你咁燥,  除左笑都唔知應該講乜好....  , S% X% }8 W2 y6 l$ w7 t
K2K 發表於 2011-3-15 11:19 AM
唔知你老母俾阿差搞時, 你係咪笑得咁開心呢?
- p) e" u4 B8 I4 B6 Y返你印度食咖哩啦, 小學雞!!!
3 U& M3 p7 N* [# `
- G7 U7 U* k4 W# J' U
唔知你老母俾阿差搞時, 你係咪笑得咁開心呢?
3 t/ U( G6 @" k% |# _* f7 D返你印度食咖哩啦, 小學雞!!!
/ `( j, ~* ?, e* l  ~" s; P5 c打狗棒 發表於 2011-3-15 11:30 AM
( S% S( s) s. H. O( Y
3 N1 g9 {9 {- s& a
你問你老母都先會有答案架, 差仔   
不錯, 我是逢中必抽水, 那又如何? 請問我抽水的哪一項不是事實?
4 w- z- w; T; Z) t: O甚麼「是其是,非其非」? 對唔住, 我暫時睇唔到中國有乜野係令我「是其是」!!!
/ x$ Q& u( t. J一句到尾, 我歡迎你就我的發言討論, 但如果你硬要用上甚麼「on9」等詞 ...: v2 W$ c) z$ ~1 I
打狗棒 發表於 2011-3-15 11:27 AM
" b+ k2 T& ^' j+ \

, F) }& _6 Y/ Q! a. c/ `, z8 M人地咪就係就你既發言討論囉,  你鍾意來呢套,  大家咪陪你玩呢套囉,  明唔明呀?     
Andy哥, 我唔係躁, 而係如果唔還擊, 班契弟就會得寸進尺;7 H  I/ O: A6 \5 j
我從不首先挑起事端, 我只是發表個人意見, 但係有d人以為搞我就可以出位就錯撚晒!!!
$ H1 R! w- ^: |( f) a佢地義和團拳民, 有「無限復活功能」, 所以肆無忌憚可以挑釁我, 還擊係 ...! X% ?7 \' y0 @2 K4 t, }
打狗棒 發表於 2011-3-15 10:39 AM
/ t, y+ M; ^! S$ t8 }5 U: i3 ^3 a9 a* n; B' v+ h
本帖隱藏的內容需要積分高於 500 才可瀏覽
. f9 U+ Q$ x) N& X. v& m3 Q/ E
狗哥你可能貴人事忙,記性唔多好,
* i5 ?/ D* U1 E- X# k9 I; H# ?2 N開得最多post鬧人,單單打打,口口聲聲話人係義和團果個,正正係狗哥你呀 3 |" {* O  H. q: d* {2 A
討論區,理應是其是,非其非,
$ H6 R: b- {' r- Y! J就係更因為係同路人,就更應坦誠相告,而不應盲目附和,6 k, {4 M. I6 o& C3 J
hamsubb ...* D1 g  y. x- e( v2 ?
infjlam 發表於 2011-3-15 11:07 AM
  P/ y9 C9 s# d) I5 ]* U* `) O
/ ^/ [* d8 K; R! W& h3 y
老實講, 我不會認同狗哥每句話每個觀點, 世上無可能有人想法完全一樣啩?
3 |0 `  b; H4 W4 _  Y( a# B我覺得跟佢在對民主或對共黨的看法相近而站在同一立場( j7 P; Y4 L  C& {6 I! y
我亦認為狗哥發言比我激, 但關於口口聲聲義和團, 這是因還是果呢?: _6 w# F! C. W" ^8 w8 i3 z6 p2 P* j
因為狗哥激, 然後被不同意見者圍毆, 之後狗哥一開始就稱異見者是義和團, 這是有因有果的事( S3 l6 Z  Y, k& E
但吹水版, 總之互罵完唔傷和氣就行, 我覺得你跟我或跟狗哥互插完都不會放在心上, 那就OK啦- `! d' \( Z# |4 @( }& e
; l9 |9 H* v& F8 y8 \2 Z
嗱!我話完最無風度的K仔是無膽匪類, 他就即刻吃你口水尾借機抽水, 而且近乎無論點,
0 |0 x, h0 ~7 F2 E4 E抽水以顯示自己好似係叻人, 其實就笨實到唔使恨, 你話我有無話錯佢呢?
" z/ L7 r' t. K+ L) T% ^- e- x' n+ Z
**** 本內容被作者隱藏 ****
6 h6 M, G/ }0 J$ `5 w1 }vv1668vv 發表於 2011-3-15 11:37 AM
. j0 ~4 L2 K" E  \4 G& J. ~/ k3 ?+ c+ l6 M
和和平平當然好, 但我入來吹水版, 就最喜歡睇人爭辯鬧交, 那樣至有火花, 5 ]- u: ?. }& e' Z4 S- Q3 G5 a0 ]! ~' R
總之鬧完不留隔夜仇是不是最好?) u8 F  x; J4 X& m- A- A. J4 d
3 ?# v" H: F! h) D) f9 x( i
另外我要投訴你, 打日文唔用漢字, 打中文又成日玩同音字, 想睇死人嗎?
( X6 h" }5 A% _  P; h! w9 j/ c# d& @# L. ]
老實講, 我不會認同狗哥每句話每個觀點, 只是我覺得跟佢在對民主或對filter_199的看法相近而站在同一立場
" w- N6 h) H" x9 W我亦認為狗哥發言比我激, 但關於口口聲聲義和團, 這是因還是果呢?
. Z( ?, }1 A7 S8 P因為狗哥激, 然後被不同意見者圍毆, 之 ...
8 t5 t- I+ ^3 H0 |andyho 發表於 2011-3-15 11:37 AM
; h1 n4 y1 ?- {# R8 B" u

" E, `. D% V- @好彩你都知道凡事有因有果呢個道理,  可惜狗哥自己唔知, 咪落到如此地步囉   
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 轉貼:日本得體抗災 中國網民讚歎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。