<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我問你仲敢唔敢食日本食物?
返回列表 回復 發帖
嘩...冇上黎兩三日o者....
7 x4 h% S+ ^- U7 Y$ ~9 S做乜開拖都唔預在下呀
& d5 ^( _. I' i5 ]$ M0 einfjlam 發表於 2011-3-25 10:47 PM
, [- W* F9 P/ _" |) |$ e1 j* {/ i2 n, _& e# X4 O. G
諗清楚先好出聲喎,
: P4 C  v9 v3 v) o! u皆因呢度有d人冇乜品,. _& ]/ Y* Q/ p
自己詞窮,# n. \. y' W/ c4 Z1 ^
唔係屈人,
% r. ^. N' n0 e, {' S, B就係話人義和團,, v, a/ u0 d0 I. g- j* _2 D
仲隨時會有賤人爆粗.
9 x$ l5 h% R- D7 n2 U% [( w3 p
- m9 e; T0 b2 ~9 N( a% J3 R8 S
本帖最後由 andyho 於 2011-3-25 11:16 PM 編輯 , u8 F. w+ b0 l8 X; ]: P, U3 |5 ?
# M& L& I3 i& t" C3 C
最後, 我投降了! 負能量太多.... 唔想再上來了.....; c5 g) P& R2 o5 ~0 s9 o- }( o
hamsubboy 發表於 2011-3-25 08:11 PM
: p4 v* S. p2 r) {$ c
' i1 d+ b  Y" m$ ~1 I1 x版友K2K揶揄我是雜種仔呀, 老屈我想擁有外國人血統呀, 我無所謂, 無投訴佢老屈, 亦無要求版主主持公道% o" {; U1 b; B2 Y% A
如果我話你「認同溫家寶是好到天上有地下的無領導人」, 你已覺得我砌你生豬肉, 那麼你的器量又有多少?
  F2 J1 O8 q2 X) e( Y* a/ D你見K2K老屈我, 但不曾發一句聲, 何解呢? 跟你立場一致, 自己友就側側膊, 你就是這種水平的人
+ B4 x5 V: Y* }, P9 @% T' A, Z
  ^. ^# D$ F' z5 }我身邊欠缺你這種Level的人, 而我因工作需要, 有必要研究低水平的人大概是怎樣的貨色,
  E  ~" s3 B" @7 b因我是銷售商品給這類人的, 你提供給我很好的示範, 我要多謝你才是, thx a lot!! ) w& n6 ?( L$ _& f5 ?( A. j0 T
我為何會有負能量?你覺得有, 請過主, 免得你有日看精神科來claim我錢
嘩...冇上黎兩三日o者....( h& O( X9 `3 \" e- |6 b
做乜開拖都唔預在下呀4 y$ \  B# I3 C
infjlam 發表於 2011-3-25 10:47 PM
' j; I! ^3 }+ G2 D7 @6 w9 y( Y% X/ U
關你咩事? 我同版友只係私鬥, 了結累積下來的私怨而已,
# }7 P+ n+ v6 i$ U! H8 H你要開拖, 狗哥成日都陪你啦
: ~4 v8 p, g: s  d8 h

* k8 H" E6 Z# ^  D  r9 ~6 A' s, m! [5 {關你咩事? 我同版友只係私鬥, 了結累積下來的私怨而已,
3 k1 P% K( Z  A& H: A+ y6 y你要開拖, 狗哥成日都陪你啦
  c1 O9 C$ e0 N/ s& H" Iandyho 發表於 2011-3-25 11:08 PM
1 b* i8 I: v% K) {5 V) I% e+ B% W
呀...打錯字....係開P至啱 0 S1 ~* I  ~4 u3 I; u- G

# l2 _' ~. J% g8 i2 I今晚有時間吹兩咀先
敢唔敢食日本食物?問題問得有D籠統喎..." b  b: V7 m3 I& p2 X% H
食品若有輻射,梗係唔食喇
2 j9 J+ S1 `2 n- k! L* o& i若已經證明係安全,冇輻射污染,
4 @1 @& L# c* |5 Q# F點解唔食先?! l+ i0 w4 g/ \# v

. l$ e& B( M3 F0 O5 o, M你班友唔係搶住買日本牌子奶粉o羊
% W  h/ c) l* {$ W
- O- W* m% R. J) E3 n
呀...打錯字....係開P至啱 4 |, Z/ n5 N$ L/ h
8 f0 L$ q4 E1 W4 e( D4 n1 k
今晚有時間吹兩咀先
' q. T/ c) e! z6 }2 yinfjlam 發表於 2011-3-25 11:25 PM
0 y( c( Y0 Q  w- i8 s9 b6 b* a. W8 P9 `* }" F9 I) c2 [$ x
真打錯定假打錯呀? o靚仔 吹咩先?
香港傳媒有報道, 飲用輻射超標牛奶一年, 只等同做一次電腦掃瞄4 {1 s5 ^" V2 L) @4 @* L
日本食物咁有問題, 排隊買日本奶粉的香港人應改去食大陸的三鹿牌奶粉
4 p! m6 h: D/ J祖國食物信得過日本食物多多聲架! ...1 T6 Q4 T$ C2 i1 q) v  q3 F
andyho 發表於 2011-3-22 11:32 AM
: k5 ?3 r- J3 @. ~
( V% X( a3 q" V咪玩喇...連三鹿你都攞黎抽...
. i3 P6 @4 v9 y5 b! X. k9 C

. M1 x8 {  p1 o6 p- n$ Y版友K2K揶揄我是雜種仔呀, 老屈我想擁有外國人血統呀, 我無所謂, 無投訴佢老屈, 亦無要求版主主持公道: K' P1 w  ]/ t5 v5 [: p0 b
如果我話你「認同溫家寶是好到天上有地下的無領導人」, 你已覺得我砌你生豬肉, 那麼你的器量又有多少?' q8 a4 v- l8 j
你見K2 ...# b( J/ R' Y2 L: B
andyho 發表於 2011-3-25 11:06 PM
1 S1 I8 h9 M; w. v

' h% n( N& t0 A' ^, w' H7 c) [- i我要修正...
  @2 x1 G4 U/ i: o9 `1 V. p" q% y3 \7 I
# K3 n9 R6 P* H* a我段文章第一段係咁寫,9 r" j; W  N# g# w/ C2 q
<唔知幾時開始,  網上出現一群人有<雜種仔>心態..>  z+ i2 O" k# L) O# Z& A

2 C+ K( ]* V- j- s3 U% P% C3 z我指既係一群人,  並唔係完全指任何一個人,  當中舉有多個例子,  多個特質,  係概括左好多人既意思,
' |0 }/ ~: D7 I8 |( @- g/ k% c我唔識andy兄真人,  唔知有冇講中閣下,  或者講中幾多樣,
4 h! T4 T, v; }- `1 o( C& k- a所以請勿誤會咁大段文章只係針對兄台一人.
' C- Z" g# f: L8 Q' J# w9 a* h: v9 n/ X  l
3 J2 O2 ?1 M0 `  S: l  H
# V! C2 h  M% l! U: A; n' p7 p咪玩喇...連三鹿你都攞黎抽...( |8 e- l+ ?) ^, @+ l, s1 `
infjlam 發表於 2011-3-25 11:32 PM
/ W7 \/ [. H' `! Y% \& D& D" Q/ q$ p+ c4 \+ q& r, X
在呢區平日跟我吹開我的人, 都知道我立場, 知道我會不會覺得毒奶受害者是否抵死/ S! U" F! S1 W& Y3 W. c1 P
我講呢個話題, 是回應樓主的主題, 日本食物危險, 那大陸的危不危險?
+ P8 G2 A- L- B3 Z: i' j至於是否有版友跟我私怨借題發揮, 自行判斷吧
admin最近都買左部祖國DSO, 拆埋黎睇這個價位有這樣的做工用料真的不錯 EBAY好多外國人都排住隊買" }/ ?8 [# K5 S5 G
admin 發表於 2011-3-23 10:19 AM
2 x. ~- i4 x" X1 K' g

. k! @0 C6 y5 J9 {8 Y7 Y" c大陸係世界工廠,對全球係有不可多得o既貢獻
  a9 S/ ^. m/ `' _(當然,法治,版權,人權,自由,民主等領域,還是很落後的)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 我問你仲敢唔敢食日本食物?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。