<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果發生咁既事情響你身上,問下大家會點做
返回列表 回復 發帖
Originally posted by at 2005-10-11 07:30 PM:+ s7 Z/ m# ~5 }9 c# K" v
( J6 c" I5 S- r# p$ |
比條女咬住?
+ z  D6 p, J0 @( z. Q1 w. V-咦...你死喇1 m5 O2 u+ f& ^& u
你竟然話版主女友係狗
Originally posted by at 2005-10-11 19:30:8 M  v9 N& z8 n, _) T( V8 h

# a' `4 ?( x& w" W比條女咬住?
8 M, L) n3 H+ S: L
. i, Z+ W4 P. q, W7 [- t" ?係比好多條女咬住
Originally posted by AWU at 2005-10-11 07:38 PM:3 s0 J+ [! ~) N1 T
* N( d0 |2 k# m; [+ ^
. i% _  P. z2 w  R6 V$ n
係比好多條女咬住
$ ~  [  T% d3 f+ Y# _俾女咬總好過俾癲狗咬
Originally posted by 長江一號 at 2005-10-11 08:15 PM:
3 d1 W* `, t5 o' I+ n6 Y* A) r* ~3 J% S  j+ D1 Z, K4 J* ]  I( i6 g; |
俾女咬總好過俾癲狗咬
" ?6 F, j% v! Q/ h4 ~- q# v
" ~1 Q- ]' A' [. p
Originally posted by irisG at 2005-10-11 06:58 PM:- q; J( t5 I* Z1 [
我周不時都唔知乜事比咬住唔放,) ~0 a" _! H2 S* |
所以我至覺得自己好咬
+ R+ o  B$ A2 Q! S$ s; f% E9 W# A9 [
' q' ?; N9 i% y3 j) Z! L
我唔係話俾女咬,
( D, j; }. R( t/ @$ r& j' U但唔肯定係咪癲狗,+ f3 J- T# M* y
所以用黎形容,- Q, e7 |, Y( M, ?8 m% v
不過應該係類似咬你個種
Originally posted by irisG at 2005-10-11 09:54 PM:
2 v  B5 l) N- S' f; o- o5 o% W- S: k: B- ]8 X) g) L  W

. @! Y& y* e3 d0 v& w! E5 R4 K/ |; n1 l" w7 O1 s
5 m1 O6 D3 u: U. m+ L; f5 l! D
我唔係話俾女咬,9 ~" g+ x& D( i# h2 ]9 J" M6 P
但唔肯定係咪癲狗,
, u% M% {  B9 Y! F5 D2 t# B: {1 ~; B5 M所以用黎形容,6 G3 d" q% [3 i: g+ u
不過應該係類似咬你個種
9 h* [( p' t! Q1 v8 E; ^6 q
咬住我唔放果隻肯定係癲狗喇$ o. E& l& y1 s0 Z- {
唔係癲既都唔會咬住我唔放喇
. T5 Z- X$ Q& e- ?$ @* J) E後來俾人捉左去人道毀滅
9 z) E4 E4 N: T
9 V* `3 W* G  `  ^/ M9 |咦..咁我同你都幾咁同病相憐喎" i4 q# X" W6 l6 @8 t+ W/ M
唔知我同你使唔使買支打狗棒防身
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 如果發生咁既事情響你身上,問下大家會點做

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。