<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩睇完電視..我諗
返回列表 回復 發帖
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-12-17 10:11 PM:
. T% e, l0 s( Z/ i4 }6 P3 D- m) G$ M+ _
窮唔係大曬!1 B4 {, c, g/ Z  J2 K, I* x' Z3 G  t+ R
佢當定條底褲準備錢賠比政府啦啦隊整爛咁多野!
d人話俾條毛佢就得= =!!
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 10:12 PM:& C( I+ \  T5 n5 F, E

- s! z# I: H: D/ S- H* |$ M% o9 @# ]0 [7 l我諗佢死左啦  好耐冇出黎=.=
! o: c: z. }6 [
係囉係囉..佢咁多病...
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-12-17 10:11 PM:3 l! a. i; |$ `' [4 O/ N- E
4 ?# d* C! |1 I" E9 e- q
窮唔係大曬!
4 n) L, ?' L+ R% b+ p' ]佢準備當定條底褲籌錢賠比政府啦!整爛咁多野!
" N' q) C5 l% N4 t8 L係囉
) w+ U9 s9 D. G% b
( V& K$ C5 E" }$ }1 X香港警察義務比你打?比你踢?比你拎野掟?
( `/ _! g  {0 d, n9 z( W我覺得佢地似出火多個示威
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 10:12 PM:
; Q! u5 ]" w, g/ x. b& J
$ B) s; i; O& l6 L我諗佢死左啦  好耐冇出黎=.=
6 n5 e0 {, S0 t& i9 m. R/ V
哈哈,好難講丫
摺吧啦
Originally posted by abc123aa at 2005-12-17 10:13 PM:# b+ g% ~# d# }4 s
  g* O8 W1 T2 u! c; v7 J2 j
哈哈,好難講丫
2 k9 @! }4 [2 j. I% {美國佬d炸彈好似唔洗錢咁/ R9 k: f2 j5 {5 O5 a
日炸夜炸-.- 唔炸死都嚇死
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 10:14 PM:* Y( f8 N; ~  p
. f8 i8 V% Z9 X1 K( b
美國佬d炸彈好似唔洗錢咁
) ^, m! r7 N7 R7 h日炸夜炸-.- 唔炸死都嚇死
: ^& U' u7 j4 ^2 O! A
佢唔係爭人好多錢咩
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 10:13 PM:4 ^- S" Q3 H: _* W4 m# x  t
5 F! @% g) A9 u7 b9 y
係囉* |' t+ ^8 ]& t) X3 R# c
2 u" Z/ W9 B) a
香港警察義務比你打?比你踢?比你拎野掟?3 y# k' d; W. N# c5 ]1 n
我覺得佢地似出火多個示威
4 X* D. f( F& H: Y1 W
鐵馬唔駛錢買架?整得咁過癮?賠囉!唔賠唔比佢出境,唔比地方佢住,睇下邊個慘?
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 10:14 PM:
. }2 k+ D) G' b8 B) s# e0 F+ L. w4 E! {3 h3 u
美國佬d炸彈好似唔洗錢咁
7 P9 L, Z! h) K0 m日炸夜炸-.- 唔炸死都嚇死
. r* j. z6 j  R, U; N
哈哈,話唔定未死,不過手手腳腳冇晒
摺吧啦
Originally posted by 腳指o at 2005-12-17 10:12 PM:+ g9 _8 {1 V' t# O& t# n: K  z0 B  T
d人話俾條毛佢就得= =!!
0 V6 v: h' C# [) v
佢咁攪,真係可能連毛都要當
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-12-17 10:15 PM:% J" b2 P! v7 g3 s2 ^
( a" ]9 d5 ^7 q! L; _/ G
佢咁攪,真係可能連毛都要當
! O+ E0 |! T, U: q" L9 D& S唔值錢  == !!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩睇完電視..我諗

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。