<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ian2910 at 2006-10-21 02:03 AM:

咁有無煮粥仔過你食?
冇呀
Originally posted by ian2910 at 2006-10-21 02:08:

唔好隊爆我,女仔夠要人有6舊腹肌囉..........
6舊合成一團亦都好難做到
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-21 02:08 AM:

嘩=.=!!!
不過有厭食症ge 女仔好易有暴食症…兩者係交換咁患ga

你o地班男仔都唔知女仔為o左keep 靚keep good body 要做幾多o野受幾多痛苦呀…唉~
不過又唔係過過都有過分要求嘅!祇要唔好一街欣宜就得................
Originally posted by ian2910 at 2006-10-21 02:06 AM:

你想做傷女王?
Originally posted by 左輪仔 at 2006-10-21 02:07 AM:

做到奪命真夫咁好唔好呀
Originally posted by kaing at 2006-10-21 02:07 AM:

佢係想做...女殺手...
我想搵個ok既女仔拍下拖炸,好難搵呀
Originally posted by 左輪仔 at 2006-10-21 02:03 AM:

係唔係驚肥唔食野呢
係ga ~~ 女仔都係咁﹐但係女仔衰咩呢 1. 成日話減肥唔食o野
2. 但係唔鐘意做運動

3. 鐘意食甜品唔鐘意食正餐
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-21 02:09:
其實都係好似女人想要有個有錢老公唔駛做je 一世~~~冇話邊個岩邊個錯ge~~
大家都係係到發夢咋
Originally posted by 左輪仔 at 2006-10-21 02:10 AM:

6舊合成一團亦都好難做到
我都想...lee 個對我來講都幾難做到......
食極都唔肥...
Originally posted by Rika at 2006-10-21 01:58 AM:

half half la
you must be enjoy urlife there>.<,got  GF there?my friends told me that the pub there easy to get girl to play ONS oh,it's that true?
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-21 02:06 AM:

講黎講去都係想女友有前有後je
個樣都好緊要
Originally posted by trista_cheong at 2006-10-21 01:54 AM:

聽晚你地慢慢玩la~~~ 我聽晚唔係度lu~~~
oh,where you go??dating with BF ah?haha,actually i also cant login tomorrow.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。