<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-25 21:55:
+ E% f4 V$ B! U8 H
  Y0 e- x( R) w" Z5 f- T0 v0 r來了...好busy
5 p3 k# E5 e5 L你幾時變到咁無聊嫁??
Originally posted by Asurada129 at 09:57 PM 21:57:% T9 t0 k" G5 w: e7 j" e1 D, V6 m$ Y
% R9 B2 U+ Q6 O3 z" F
甘我唔介入了~~~
6 z" B. f! \; C2 ~3 R
我地做旁觀啦~~見唔妥才出手~~
Originally posted by neptune1122 at 2005-6-25 09:56 PM:
+ t) Z7 A7 j4 Z, k# I2 G
% ?6 P. |; p- P" w" [# [% k在開住了,唔知要打D咪啊~~
$ ]6 Z5 L. \1 @$ p6 y隨你....咩都得~~
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-25 09:58 PM:. F% I: W: _. y% N* f  u
" s7 L- J! I7 p: ^% v& ?, v. s) b
你幾時變到咁無聊嫁??
7 U& ^; `6 t0 T, K! X俾人教壞左 =.="
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-25 09:41 PM:* `  [( C: a* V9 D- ~
4 N5 z( N1 B, P
鵬~~~~我想問個時黃金12人q板圖(即我地現在的頭像)是你搵嗎?
& ]9 V+ [; d- I2 e3 `
雀#6056
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-25 09:57 PM:
4 w3 j2 j( v2 c9 V- p7 N( t2 y' g3 ]4 h
pls give me the copy
9 u  }) ~$ K" Di dun want to move it
* V( r( }1 n1 x8 c# G4 O+ b
鵬~~~~我想問個時黃金12人q板圖(即我地現在的頭像)是你搵嗎?
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-25 21:59:+ P  S' i* n! j! I8 @# g
% b1 B, }8 z8 C7 ^
俾人教壞左 =.="
6 A1 V8 }3 e' i9 E
搬左出去住...係咁嫁喇@@"
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-25 22:00:: v& y* j  W1 w. x

' `/ L: F6 L: V* x2 ~7 _, k) ~, E鵬~~~~我想問個時黃金12人q板圖(即我地現在的頭像)是你搵嗎?
: t. R8 r; M2 A% r" oi have answered u : 55
Originally posted by sfxc0000 at 09:59 PM 21:59:
" u$ G! D5 N6 v, S: @, I! ]- H$ K) x6 V1 {! o5 x
俾人教壞左 =.="
' @+ K' @4 f: u2 W. _
邊個??你?
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-25 21:58:
. Z" a( N( C$ b% h, `& E& D
' S) p6 ^2 e6 w8 N你幾時變到咁無聊嫁??
2 M; }# G3 F0 u2 l+ i: U# W
食xx,冇xall
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。