<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-26 01:06 AM:
/ o+ u8 B# m8 P$ A$ ~- _+ c# \$ {, _; I
我加多左佢分,阿雀扣返,又唔講比人知,而家人地嘈,佢話我
4 N7 q; p( v, b6 f3 i- R( ^: ~4 @( W* w
無意見 =.="& G, {+ S0 i- l  n: X8 p
一人少句先啦
Originally posted by twh1110 at 2005-6-25 11:09 PM:% Z- G' c3 t: }5 u5 d. N
5 l9 o7 M0 R% ^9 @) i+ e+ |& }
??咩事??
; z; y* V3 M0 Q8 {0 X
知唔知"太凍"點解??
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-25 23:07:' g8 A% q2 R! v, t6 t; T
  A4 w8 ~1 ~4 j! s  C
有關係咩 =.=]
( N" ]0 W- C0 r5 p& T# U4 {2 V6 `估下
Originally posted by 笨小孩 at 2005-6-25 11:09 PM:
. L- T5 u3 A0 }  H9 r( Q$ f6 @; F: |" u6 \8 \5 F, @
% ~. A. c) b: X( [6 B! W, D
不行…中國人每天都要吃米,沒有米吃,會死人滴!
* P# i, n  s7 z" _3 l
冇米吃, 咪吃飯囉
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-25 11:09 PM:1 L& }6 _: U2 p( E

$ `0 P: N6 ?9 O8 ~, C% G唔夠我隻貓貓咁可愛
" P& e  Z; s. c5 N( U3 g. R: h, y6 m
你隻貓係你嘜頭!一見到佢都就知係你

時日太快 無知的小孩 一晚長大
有些愛 身邊擦過 無奈眼光未放大
才明白 能活於一分一秒 當下仍愉快
咬緊拳頭 不怕捱
青蔥歲月會跑得很快
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-25 11:10 PM:5 \. w' y( R$ L/ f$ K; s+ N

. r8 a- D: [/ a" q, S% p估下
* O. T$ }& {# j; q0 ]get唔到個意境 =.="
Originally posted by 笨小孩 at 2005-6-25 11:10 PM:1 ^6 n7 u% ]7 m- C; Y

' e# f( F, r/ n
# \% o: I2 A" a+ X3 q) z# _你隻貓係你嘜頭!一見到佢都就知係你
% z$ s4 N7 I% P3 v) {* V; C9 l  |6 c唔係o麻 =.="
Originally posted by twh1110 at 2005-6-25 11:08 PM:9 L4 h$ ]! ]+ c9 l( v
: ^* Z( i4 P8 E' G$ E4 N
小米姐姐好可愛啊
6 H0 f( a% A' c% H, n+ e
=.='''(冒冷汗)
Originally posted by sfxc0000 at 2005-6-25 11:09 PM:
! R* h- u' q  ^6 ^- U2 C# {% y8 \" y! S) d* a2 H
唔夠我隻貓貓咁可愛
  [' @* r: X) Y. u
可惜我仲未有得玩簽名
【icon小偷™】
Originally posted by crap at 2005-6-25 23:09:
% I1 w5 e2 `& q$ e# t, |' M- I無意見 =.="
, W  f: [6 q/ w5 a9 W2 i一人少句先啦
) o* h! n6 D6 g( V我冇野,不過都要佢面對返
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。