<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by roykenroy at 2005-8-17 03:18 PM:' C9 S( F+ V2 n$ g/ y" ^

5 T3 Q& d+ o& X0 p; j哈哈......我諗你係最好果個喇....- O& ]/ G# Z5 C* @: g, ~; H

6 [& u5 n; Y' }% I6 X( o9 e: p不過...好似"她".com...又好死....怨婦俱樂部咁呀!!!!
8 I/ q' P/ ]# L& [4 \

& C3 L- [8 {4 ], c( o, {8 f
1 H" E4 W3 a+ ^, I2 b你整個劉太垃圾筒, 我一定捧場
他約我去廸士尼, 我要他飛的士嚟
Originally posted by roykenroy at 2005-8-17 03:20 PM:
$ r2 Y$ t) Z1 I/ e3 m7 G
4 Y% G6 R: n( e. t' B5 @係啦.....點解冇男明星相 download 既??????
5 z+ A' K, e; H% y
4 X  |2 n) M4 Q( I女生少用相.... 多數用幻想....
Originally posted by roykenroy at 2005-8-17 03:21 PM:
6 A# f, U6 e5 A5 G3 G. K
4 A9 @5 j* W  B" b$ c; @" \你有份啦!!!!!
5 _# T( c' O) B! P4 S) e, w' i
3 g0 v  ]5 K% \; e% X
仲有羚呢
Originally posted by roykenroy at 2005-8-17 03:18 PM:
$ s! j5 K' E! G) O
/ z9 V: C- Y9 [* w$ ^哈哈......我諗你係最好果個喇....
8 `$ g: H3 U7 l2 a
$ Y0 b1 S2 ?. N. j; `不過...好似"她".com...又好死....怨婦俱樂部咁呀!!!!
( `3 f1 b* h2 _6 p  l$ G9 b
原來您都有去呀~
Originally posted by 將拍之 at 2005-8-17 03:23 PM:
2 I4 ^9 k6 Y( s/ E, J- m; d, v# W6 E% I- z
+ i0 X: ~% P$ o+ @/ Z
女生少用相.... 多數用幻想....
$ u4 R( L1 P& U- J, H* w
哈哈哈....佢地d用途又"實際"好多既.....
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by roykenroy at 2005-8-17 03:21 PM:
, t& F# F/ [4 c, K: O' n7 g1 W7 n& \/ ^- {1 o+ P' T
你有份啦!!!!!
' |/ ^% T2 r2 Q& a4 y
Originally posted by 將拍之 at 2005-8-17 03:23 PM:( e% n  [2 I, [: \- Q; k
& t5 D' I8 V2 D  t  A
3 O+ J- {" d1 u& p9 Z
女生少用相.... 多數用幻想....
& l' x9 \' S4 ]! b
Originally posted by 將拍之 at 2005-8-17 03:21 PM:
! h& r  y. L% K$ n1 o& C% `9 C& G/ E4 f  |
( [$ X8 u% m3 _& |* o8 }, H
% J7 {5 ^5 ]4 h! ~; O( o" e
你整個劉太垃圾筒, 我一定捧場
1 O* B% E% g2 Q9 K
% V' x& ?- x9 ]好耐冇去她.com lu.... 去吓先
Originally posted by roykenroy at 2005-8-17 03:24 PM:
* v7 l# Z7 u' H. S0 V* D0 z: Q: M; p) p! |% ?( Z5 @! t
哈哈哈....佢地d用途又"實際"好多既.....
" p& B* H8 r. u7 n; d4 a7 q0 V- _
天下烏牙一樣黑
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。