<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 05:05 PM:
0 U  L3 u, X2 y) Y7 c0 }$ o8 I
+ i# w: s! q" ^  X**** Hidden message by originally poster *****
7 C) D$ a& C4 a1 M& r' Y
邊個有30000點?
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 05:05 PM:
$ z. p: \. y  }% ?0 i! n7 T2 ]
. v! j( Y. w2 S; A! Q**** Hidden message by originally poster *****
/ E+ u& E) a4 l; jso等埋00仔,crap先~
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 05:04 PM:: p" \9 I- }+ c1 V* q, s
, C/ `  S4 j1 b* b1 S
冇人開我開, 最多唔置頂
8 E) B* Y) k9 W# T3 s  X, ]+ O' V$ P
可能成日有人度呃POST呀3 {5 ~5 m" J4 j$ c+ _
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 05:06 PM:
* P7 x8 u3 v, x9 x2 ?9 U4 P
6 }  |' m6 v6 {* `- {邊個有30000點?
3 J/ n* F) l/ s# F我~
Originally posted by 月月鳥 at 2005-8-17 17:07:* Q5 V) X# l( }) O% L

5 O* a  {$ O6 D1 g3 Q, Y" }; mso等埋00仔,crap先~
% S# U3 t6 Y1 p, d! w9 g" k唔使啦,夠數我會開啦,有鑊我"咩"
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 05:08 PM:
% M% ~6 Y1 T1 X* j0 M0 _$ C; ]- \% p& [8 Q
唔使啦,夠數我會開啦,有鑊我"咩"
  o1 H9 l: P# M; Y
okok
呢到要開個第三輯呀
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 05:08 PM:' t4 u8 l$ e0 n; C$ n2 A1 u

1 A) P/ K( Q8 L0 {: g# h5 |+ {6 {唔使啦,夠數我會開啦,有鑊我"咩"
4 L% p  w- k" ~
好!" K  `( S8 }2 Q6 i' J# H
high 5!
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
hi~~大家好啊!!!
/ U7 b- [8 w$ c- B8 a( P講D麼啊??
5 L, W7 l2 {" c- e! B關于【版友傾訴熱線】??
Originally posted by hoho886 at 2005-8-17 17:09:
! e: k: R! f# T' }呢到要開個第三輯呀
7 G8 v) o" ~# ~% n: A9 @" g好好好~
* d& v8 s! O/ {/ y; j係呀,你就黎做歷史既見證喇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。