<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 05:26 PM:
& L: N0 X3 ~7 N* e* ~! ?- X) s3 M" e
數到鹹濕,我更加唔輪到我添    你排榜首既
7 D6 K  T8 R0 }; `0 Y& Q係呀, 應該係佬o麻
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 05:20 PM:; W4 U! }# {4 W* t  Z0 Y
/ |4 m0 Y( o/ x- U6 q$ Q( z3 z
做乜黑咪變閃咪
" L3 n1 z; g# b; r& l, _! Z
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 05:20 PM:: Y0 h8 l( l- n- x1 l

3 t6 j. W0 U# m1 i係咩,你都會讚我嫁~.~9 Z6 O4 w; Y( t  I, S! K6 b2 [
我都冇話過我自己型,我好7嫁~.~, G. A# y: V2 H+ {" l
你幾時學左星星咁,玩閃嫁???
8 t. {% b* U9 W! c+ S7 ?5 ~

& h. A! g8 T. H" J4 p- Y又係係兩隻野......, ?/ F* B/ ]" {5 V9 ]0 u

; B3 p  k9 Q& f) ]+ q3 P+ [. [我扮緊紅綠燈呀!!!!!!.....咁都睇唔出!!!!!9 ~# C- G: }, A, ?
. U/ D" A; W  n* y
唔同你地玩!!!!
  `% j* I; c5 n
5 ^$ a  n9 Q4 {  ^9 E: o~~又又又閃~~~~
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 17:25:
+ r# }# j" Q7 g/ Q2 S! x) |4 {1 K; R7 Z
+ bad bad dog and tt
4 s) z- T+ n8 T" l4 Q/ n
係喎,遲d追加返
hihi 各位
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-17 17:27:/ A7 ?. E: y- _% r
# ^$ B5 T( S* K/ G5 Z
係呀, 應該係佬o麻
! F. `4 i$ D; G0 k
仲衰,你當約翰,威水,tan留嫁
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 17:29:* v, D1 H) D9 g# w1 r
hihi 各位
( h& J% _) u8 K2 Y& Y' h
hi~吹水強
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 05:29 PM:- ]2 o$ R8 k) H( N) B4 A
hihi 各位
5 v( X' n: q  v. ~$ p
hi~abc
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 05:30 PM:. y( m. _. G# R3 C. v+ D0 ]% A: j
& [, L& `% ?8 ^# u/ B! b
仲衰,你當約翰,威水,tan留嫁
9 v$ k: q4 l: v7 x2 q. q
四大天王囉
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 05:30 PM:
7 R$ |( d2 h3 B
0 ]1 n0 I% o. |' q$ S* Z0 xhi~吹水強
4 ~0 y. A+ m5 r+ t1 Ghi 左仔  吹緊D咩
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。