<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by stone86 at 2005-6-25 11:39 PM:/ P6 o$ U0 A8 f8 C3 k5 q+ q0 q# Q
3 P% f8 W* \  S5 q! r3 N

3 ~" l" I0 O+ e: ^6 u( U8 Y8 l8 T" H/ a  F& w( b
威仔要周圍飛,因佢是旅遊人呀
% m% O2 C& v" l# W8 t( ihi~~石仔咁夜先上黎既?
Originally posted by william303 at 2005-6-25 11:39 PM:' h: T: ]" H- Q3 F8 I0 h( E
2 \1 l. ]6 ]- s; r2 z
係!插唔到咀
1 I% ~, K  I7 v; n% }4 x6 \2 [9 g" G6 h2 g2 c

* c& ~. c' h- h& B2 W. g# a定係忙得濟呀
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by invisible at 2005-6-25 11:39 PM:
2 X7 U1 h. u: S1 ]2 A( E
  T5 N2 e, P7 k( Q; v" {) U# P; dme too
/ g4 F/ s  {+ y2 Q9 {好無耐
; o. E; t+ H! }+ S; b5 u等我同你chat
【icon小偷™】
喂~你地不好o甘啦~~
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-25 23:39:! l) w. O; p- `- |" I/ w4 f& ?
/ Z1 [- K/ E0 y. X2 c2 [) O  g
得喇,我唔多講ga 啦
0 @9 Y& [, q, c# |1 Q( hok,咁你去答左人先啦
Originally posted by 月月鳥 at 2005-6-25 11:39 PM:* s9 S: o: F0 s& b' R& m

. h7 h9 I  w4 m得喇,我唔多講ga 啦
' X0 q8 Z! W& S
唔好咁啦,雀左
係呀
, b+ C6 |* Z3 @/ A1 i4 K, a% Z今晚睇左隻dvd,咪夜左囉
~夜越暗~ ~星越亮~
Originally posted by invisible at 2005-6-25 23:39:* t( C3 d% h+ R3 P3 a

7 h  t; P2 J  j6 C& y, P% ime too2 P. i; f" v5 Q  u
好無耐
# E2 m% t4 Z) ?! g4 f7 P) B- K不是嘛=.="
Originally posted by mingP at 2005-6-25 11:40 PM:# ?5 D/ W9 C- `7 S8 _2 o
喂~你地不好o甘啦~~
7 I8 `' o) F' a8 e
hi~~小米
+ j% i) c' r% K/ m  W同意
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-25 23:40:/ |: H1 M" T* @$ \
6 L9 W8 F+ d+ k0 y6 w% D4 q
ok,咁你去答左人先啦
! ^' ]! m0 y7 K, N3 Alink
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。