<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 17:36:
- _% {2 K, i  G5 Y. {9 I, k6 u2 I4 N$ @
中左情花毒,只有左仔先救到佢
3 _7 f: U( r: Q$ t5 u& Y5 F5 W你係咪想我有事出街咋,你咁講,我好有可能過唔到今晚...係ef
仲有一頁到@@"
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 17:41:
- X! X) g8 }/ w7 R, ~仲有一頁到@@"
9 `  d$ P+ s! @5 a9 Z
就快啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 05:41 PM:
2 b, U' C# W' w9 Q* Z& g" L仲有一頁到@@"
7 p+ d; N$ x6 w3 K' A8 N( C, I
係???
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 05:39 PM:3 j3 k5 d8 K* `1 p

7 o+ L3 ?6 T# B% k" ], k$ O9 l+ B" K你係咪想我有事出街咋,你咁講,我好有可能過唔到今晚...係ef
1 j( C/ V3 R  B/ `3 \4 ?
唔咪掛,咁大濟
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 05:41 PM:
+ h$ X- C' r7 @2 g& r仲有一頁到@@"
" [  c6 Y' U( Y  U# `2 h1 ]我開定個新先???
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 05:36 PM:9 p' e+ X# \! |8 u/ y+ L$ y

: E, u* y2 o$ h: Z. ?. B) r中左情花毒,只有左仔先救到佢
5 ^* B+ O1 J1 q- K. i5 s/ m, }
點救呀????4 ~9 ^) W( R3 i# M4 Y$ t& l
1 {% ^4 {0 [  G& b
你想比人斬???7 z6 ]  N+ m0 f  r" N, h& s

! G3 N# A( u1 }# D定想阿左比人斬呀????
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 05:41 PM:: `; w- z( m( [" t2 S- @9 @! o, x- C
仲有一頁到@@"
5 T7 Z  W4 x" R6 a9 n55
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-17 17:42:5 g4 l  Q7 f$ d: Z! V
  Z7 G: ?) ?, N2 l: \4 i
我開定個新先???
7 ~1 `# {5 X3 e/ U5 j( n+ B
你想唔想"咩"鑊先???! F& }: W6 v5 t8 t6 e
% e, ~, t+ Z; p3 F, j) s( R
阿雀話分分鐘會比人狂插嫁
Originally posted by roykenroy at 2005-8-17 05:43 PM:
- J0 `8 t. V& i5 h" R. Y
9 f+ E, d* @9 \5 L  g, ?% ?1 w點救呀????
7 _( o* L  N6 f  Z) _! h0 y: z/ v/ Y+ s( g: {- X$ k) O( U
你想比人斬???
, D4 S- J' F/ ~7 I6 b& m* z* j! d( L1 `2 n2 J% I
定想阿左比人斬呀????
2 `. \9 e3 l' Q" d% k1 X& `- o; |
兩樣都唔想
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。