<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 06:21 PM:5 q: t" I: \3 \  T" k  n

% N$ i% ?) Y* S& |7 e0 c唔講你知
* i" c; H- F# [3 h; j* d" X3 d+ h唔講都知
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 06:21 PM:, a5 Y7 }  S! Z- _# f2 @
. @( J* |  l2 o- d% K
00,我地算唔算3朝元老呀
# K5 W- {2 P$ X( H" P: z% k算............
9 C$ y4 H  ~8 G! t1 {  R我呢d後輩黎咋
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 06:22 PM:
- G1 r! W4 {% Z/ l& Y2 E
$ p& k8 \$ i/ e' Q: ~仲有2x個post
5 r6 o2 X7 t0 r2 z6 C/ p6 y/ \好快
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 06:22 PM:
' K1 X  E6 _, A$ X% T1 y! A1 I快D爆, 爆左就訓
. ?' r# y2 S. q8 Y4 Q8 Q- o- `你好似等打爆機咁 =.="
(心急中)2 c" [' |1 Z) {( |
心急人上
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 06:23 PM:
" C0 a9 X7 R  F3 p8 q% T0 ?  s  y; Y/ \$ O# t) S. E, t& i
好快
: r# Q. z4 \9 W7 P3 L8 r呃多幾個post就到啦
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 06:20 PM:
" r0 f1 _6 E" z/ L& T+ A
, ~  e6 u/ s" q& W放鬆d啦年青人
0 W* a6 f% B. r' l2 Y+ @/ c8 ^& v我好放鬆
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 18:22:* ^. V4 n+ r, c

$ b8 u  J9 \: ]* J- ~我呢?
- D) e1 [- W( Q( k8 t9 D你呀....兩朝半得唔得呀2 J$ F9 h! R1 L

1 O: j! x4 Y: U5 ~你都係3朝元老呀,開唔開心呢??
Originally posted by sfxc0000 at 2005-8-17 06:23 PM:
7 k0 z3 V6 X* M6 O& I
" |0 x9 @, s1 x/ l4 `你好似等打爆機咁 =.="
) z: ~6 w5 A3 [) v直情係
真真假假,花色香皆看化    【大學選科搵工Hotline】
Originally posted by johnwu at 2005-8-17 06:24 PM:/ c! a, c" _) j% |
(心急中)
6 {8 b. t" L% j, Q4 @: [. P$ R心急人上
- `+ t: H; `; ?+ f/ ]" j8 Y
又不是八十年代...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。