<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kaing at 2006-10-21 02:35 AM:
今日我都真係好累...我都早d 去搵周生傾下生意先...
咁多位...有型既男士...係咁先...
聽日繼續...
ok.. goodnight.. bye bye
Originally posted by kaing at 2006-10-21 02:33:

我飲親酒都會想食煙...
不過食煙就唔係話咁想飲酒...
係嫁,因為酒精會令腦分泌物,
令到d之前有吸過煙既人,
想吸入尼古丁,所以愈飲愈想食嫁
Originally posted by kaing at 2006-10-21 02:35 AM:
聽日繼續...
明日我要會小師妹,都唔知上泥會係乜心情..........

see u!
Originally posted by 左輪仔 at 2006-10-21 02:29 AM:

hihi~luxiaofung
因為我唔係識好多英文,所以之前冇咩點同你講野
而家我都唔會話飲咁多喇,細過果陣督話死劈爛劈咋,而家唔會喇
sigh,i just talk only...sometime have to entertain boss& distributor.need to drink with them some more is go to 'papaya' farm.the place like pub got girl dirnk with u and other service.part of the employee duty!!!
Originally posted by ian2910 at 2006-10-21 02:35 AM:

食煙仲多唔多女仔受?
真係唔知呀呢個
Originally posted by ian2910 at 2006-10-21 02:35:
食煙仲多唔多女仔受?
真係要睇下咩類型啦
Originally posted by ian2910 at 2006-10-21 02:35 AM:

食煙仲多唔多女仔受?
要睇係靚唔靚仔啦...
好似昨日話靚仔同普通人既分別...
不過我識親既...好多女仔都食...
唔食既..一小部份接受唔到...
Originally posted by kaing at 2006-10-21 02:35:
聽日繼續...
88~kaing
Originally posted by luxiaofung at 2006-10-21 02:37 AM:

sigh,i just talk only...sometim...
如果你表明立場在先,唔會迫你嘅,不過唔好去到先講law
我試過好多獲,不過我去之前已經開聲,d人都尊重我嘅!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 戀愛版 Live Chat ~~ 得閒可以隨時入黎傾計!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。