<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by twh1110 at 2005-6-26 01:03 AM:" K; x7 \9 ]- ]

9 C$ A. H/ Z  q  g! h& H0 S9 \咩新SYSTEM?
( d9 U% R3 F3 m: n; T每個手指公=1分
我唔明阿雀做咩要響單野老頂solve左之後攞番出黎講
Originally posted by vivienna at 2005-6-26 01:04:
  T( |. w% _5 a# E2 Y$ g, G% k' }7 t9 S9 h" i/ y" U
有無諗住考CPA﹖香港有得撈呀。。。
# X, C, ~* i) P, G5 C: t% t) w唔係之前話香港會計師公會想唔承認CPA咩?
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-26 01:01:
7 K$ ~/ W7 @- [) q8 D0 x8 `' Y; g  F) m+ ]+ k; ]+ B) @
服務臺..............辦公室助理......
, Z/ J# y* U! Q( T" r) l
又K.O.
Originally posted by twh1110 at 2005-6-26 01:00 AM:
! R1 R+ N' A3 w7 j, a4 {( v: r) o' U3 L! {
佢唔見咗
6 b7 o3 d# [9 D, R0 X& T6 L
煙仔寫完xanga
: L, f$ J- D# z7 n( ]歸位喇
Originally posted by twh1110 at 2005-6-26 03:04 AM:
; e7 O9 v0 s. {3 ^做咩【文學作品交流區】唔置頂?
, x- Y  B; z# x/ P
3 O2 q; O' A! L6 d% B: P1 G
置頂post好少人理, 我會日日推番佢上頂囉
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-26 01:06 AM:% e+ Z5 ~. y7 U4 w4 X6 |7 M
  L( i3 G! T. U+ F0 t1 d* d
又K.O.
5 o+ B, o- }, t" `但冇必要寫原聖鬥士名...全部都冇寫架~~~
Originally posted by crap at 2005-6-26 01:00:
# i4 Q, s. ^0 W$ W& p/ |
4 l* [' W6 d5 H# r7 X. W& e
' ?# l  h% ~6 D4 \7 M我地都算好野& k' V; q) @9 s- ^/ l# U% }
回想當初只有7丁友...........
) [8 W% k/ |4 \) M1 {+ X
係囉
Originally posted by vivienna at 2005-6-26 03:04 AM:( \7 [2 Y" v8 B: U3 F! n. R

7 ^1 \% E; j* D9 }' L' e  `有無諗住考CPA﹖香港有得撈呀。。。
4 j3 J2 g$ \, U, I5 m, d* ]* F, F" ]+ d) W5 I: M7 m7 _: Q; w! i! D3 D
CPA=咩?
Originally posted by invisible at 2005-6-26 01:06:- t. e$ P# O) I+ j) U  @! U. R8 K
3 Z1 x6 I* c. K% G
煙仔寫完xanga; |& c& Y; x! `0 m* a. X; \8 U
歸位喇
) F2 ?( ~* \$ v
xanga?我都好幾日無寫…
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。