<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by crap at 2005-6-26 01:24 AM:
: k1 j- n, \! c/ J' ?8 N# y7 A, {) b4 w
1 U; C) C. A- m$ [- M3 \9 J. v
EF文
& A; D" `( y9 \1 o9 {( S1 |& Y8 X
咪係,我自己都有咁既感覺
【icon小偷™】
Originally posted by vivienna at 2005-6-26 03:27 AM:
- r( ^# ~& Z0 A4 D! n7 p7 l% d0 c
4P's之類果D呢。。。不過我都唔太清楚﹐中學掂過﹐而家唔記得
0 z- k0 F$ I1 N0 d0 d. u2 i( T! ~  [3 A

) E* C) a1 Y' r1 l5 d呢d就係果d basic野囉
  w+ M2 e: h0 ]  d% H1 U  `2 S有d麻煩人搞事, 有11Ps.....6 K5 Q7 k3 w$ H3 l5 U# U! u* x
但呢d野唔啱marketing: C" N# X, a; E5 j2 Y9 N
好快無人理7 l3 g' b% I# a" _1 L1 G
而家最多7Ps
Originally posted by invisible at 2005-6-26 01:27 AM:  R# v) f7 S9 |. v* u
6 Y0 e! @0 D% L3 E, ?
8 J9 N5 a0 M% K
唔好係透明魔就好了
- b; I0 D2 r6 d( H, n) a你想唔想﹖
Originally posted by 左輪仔 at 2005-6-26 01:27 AM:2 p9 l; }: w' W" Z* u- i7 U# B/ u
& s, ?4 P5 {! M" O4 a
地方黎喎@@"
5 p) k5 n0 z& z7 p, ^- X9 Y6 e" p
由於全神鬥士都係北歐....& w# E4 I. F8 W1 _
# N! l( m6 q9 R6 e0 S
故以戰鬥區域作地頭
Originally posted by invisible at 2005-6-26 01:27:8 [& f6 `! ^0 U1 S. X7 ]
! e& N% r/ C/ t1 \+ z
: l- t( [1 c: b7 y1 {* u
唔好係透明魔就好了
# \4 ~6 Y! N6 |+ @8 x
呢個字未輪到你用…有人先過你!
Originally posted by jublio at 2005-6-26 01:29 AM:
! B# l2 E. L6 [) n, Q
" q, f* z6 t' _5 F. g% J& b呢個字未輪到你用…有人先過你!
2 e' Q0 ]# L0 C0 s+ y哈哈...威水
Originally posted by vivienna at 2005-6-26 01:25 AM:/ _4 l4 u4 Z# Y5 g( f$ p4 P: Q
- |5 b2 U! Q0 P* P: P
你唔好對INTERNET甘有信心呀。。。。你所寫既野都係o係個SERVER度﹐如果SERVER比人炸左﹐你咩都無架喇。((些少誇張))
  l5 |! }- }; o. Q* Q, z7 h我多數打係word . P/ i/ _% }' M8 s
然後print出黎3 k  {5 |5 l! p5 |9 x. q! A. t
最後才擺上xanga的
: n# L; F% z+ o' F0 m有好多野我想都係xanga同班friend講(eg.我既感受等,呢d野面對面好難講的)( H/ N6 X4 ^/ Y/ w
但有些私人野就多數唔俾人知的
無聊~! j$ H3 ]4 n5 L
1_____有冇試過買野向阿媽報大數以圖呃阿媽錢: 2 a  S# v5 ^" o6 C
2_____有冇上過咸網
【icon小偷™】
Originally posted by Asurada129 at 2005-6-26 01:30 AM:
2 i2 n, z9 t- x$ D# L3 m$ ]( u3 ]7 I0 [6 B& N
哈哈...威水
' `; z3 r, o" x+ Z, L係bor0 M0 D$ D, A7 o1 L4 |
呢個名係阿威記的
Originally posted by twh1110 at 2005-6-26 03:28 AM:- u: U( u; e7 `2 j  ~4 o; |/ G
+ q: Y4 A9 I* H1 r
咪係,我自己都有咁既感覺
$ c  R' U! X  L
+ |- ~5 Q! x' W$ f3 [
講真...
2 z. m. J8 z2 `- t( Y好文區真係唔關我事嫁....& B2 y2 @% z) _. X
我係頂硬上做嫁咋; R! N  J( [/ n. A
你地肯接力我不知幾開心=.=
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。