<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 歐聯8強抽籤啦
返回列表 回復 發帖
Originally posted by german at 2006-3-11 02:17 AM:
Barcelona vs Benfica
我覺得格食格,...
費特都好好野!
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2006-3-11 11:59 AM:

好似好多人唔知列基美個名
梗係啦...........=3="
摺吧啦
Originally posted by 艾力克 at 2006-3-11 10:45 AM:

速度 vs 老人防線(雖然而家有改善)
里昂速度好高??唔認為。至少並非我看過的那種。

現在AC米蘭的防線正選是:

史譚 尼斯達 卡拉迪斯 沙真奴

除了左右二閘之外,看不到有幾老。(雖然尼斯達將會30歲)

卡拉迪斯上場己再一次証明了自己的質素,其實他一直以來都非常穩定,但早排因兄弟被捉了,所以表現有點不穩定,仲有時荒失失,但佢兄弟終於被發現被殺死了,可能正是因為咁令卡拉迪斯放下了包伏。

AC米蘭最驚既係卡維,其他任何球員都唔怕。
我愛長澤
Originally posted by Kian76 at 2006-3-11 12:05 PM:

里昂速度好高??唔認為。至少並...
carew?
高空波?
dida 甩手?
Originally posted by Kian76 at 2006-3-11 12:05:

里昂速度好高??唔認為。至少並...
挪威坦克車-卡維,身材高大,步大力雄,腳頭重,出波準
我打winning都買佢
成名於2005-3-26的EF前
'性版討論區"
現活躍於[真‧頑童俱樂部]
Originally posted by abc123aa at 2006-3-11 12:05 PM:

梗係啦...........=3="
點解
Originally posted by 我‧愛‧你 at 2006-3-11 12:23 PM:

點解
冇睇過佢背部個名真係唔知都唔奇=3="""
摺吧啦
祖雲逹斯 對 阿仙奴:
我覺得今年既阿仙奴某程度好似上年既利物浦...
名氣大於實力...
上年利記之所以能夠贏...
運氣係最大原因...我講既運氣並唔係話佢在決賽時既運氣...
而係佢抽籤既運氣...
每次都係對d 好強既隊手...
祖記...車仔...AC...
對一隊靠打突擊既球隊...
抽到對強隊比抽到對弱隊好...
比人CUM住黎攻好過諗點樣去攻人...
所以阿仙奴對住祖記...算係抽到好籤...(當然抽到對巴塞仲好...)
不過我認為祖記可以順利進級...
因為睇過阿仙奴對皇馬兩個回合既比賽...
阿仙奴對住皇馬果班後防兩回合都竟然只係入到一球波...
對住祖記呢班...我諗波都入唔到...!!

巴塞 對 賓菲加
如無意外...巴塞可以順利進級...
雖然賓菲加對利記兩個回合都無直播...
但睇精華可見...
已利記咁既質素既中前場球員...
都有好多機會...
如果利記前鋒好少少...
每個回合入兩三球都唔出奇...
巴塞就呢一班好好既前鋒...
我相信就算賓菲加再入兩三個世界波...
都只有出局收場...

AC 米蘭 對 里昂...
真係一場五五波...
里昂...上年唔係八強時十二碼輸左...四強都會對AC...
雖然無睇開法甲賽事...
但睇一d 關於佢地既評論...賽蹟同精華...
里昂真係好強...佢地強在好平均...
我認為八強賽事呢場會係最好睇...
個人希望里昂會進級...
Originally posted by 艾力克 at 2006-3-11 12:11 PM:

carew?
高空波?
dida 甩手?
AC米蘭防線中只有史譚一個能擋他的高空轟炸,而且AC米蘭防線集中力經常不足,對於防止死球是非常麻煩,配合P祖連奴的精準死球相信卡維會是極大威脅,韋托特在其衝刺下偷雞。而且迪達的狀態又......

但好在里昂一對中堅亦是被AC米蘭剋制的,他們高大但不太夠靈活,面對影子殺手恩沙基、核彈舒夫真高、新影子殺手基拿甸奴的靈活走位和轉身加速力,相信是相當麻煩。
我愛長澤
Originally posted by abc123aa at 2006-3-11 12:28 PM:

冇睇過佢背部個名真係唔知都唔奇=3="""
佢地唔知可能因為以為後面印住列基美…
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » 歐聯8強抽籤啦

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。