<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家點睇食煙既靚女 ?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by infjlam at 2008-5-26 10:11 AM:& a- `0 J+ p9 w1 F$ Z! m7 L
3 e6 ~- F) T% K! O% J- z1 J. R
因為我有鼻敏感,對煙有好大反應
, S, W, x( _. c& ]/ v
# r* m- a' A6 T- f" b) e果然是同道中的受困者。我的過敏程度可能比你還要命,現在我2-3個禮拜就要打一次針來增強自己的免疫系統。要不然,哦哦哦,那個恐怖了。過敏一發作,還比囉你命3000更恐怖,頭暈身熱,眼朦耳聾,四肢無力,狂打噴嚏,眼淚直流,鼻血又是。
Originally posted by infjlam at 2008-5-27 02:11:
  t+ m2 I$ J+ E- j1 I以我個人來說,都係NO WAY,
. g; s9 K3 u8 p因為我有鼻敏感,對煙有好大反應6 c# p% v5 y3 j- i
) I) N- }+ N' @) S$ G: d! K; J
我都有嚴重鼻敏感...不過我一日至少食一包
Lee3,
6 u+ d* b) m- B5 T
3 E% x7 Q3 ^6 G- m你身體有咩事呀 ??
; W& F- {6 E! e! w) d1 C0 ^- z9 z咁嚴重 ??
我是一隻來自南極的北極熊
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-5-27 03:39 PM:
8 Q  R( t3 n' W& W3 o2 K8 P
* V; r+ X: d2 ]1 Q; Y6 L* R我都有嚴重鼻敏感...不過我一日至少食一包
4 _7 z/ J  \& r5 v1 r: i3 [: ~! v5 `/ X7 h9 E; k
我冇你咁強o麻
Originally posted by Lee3 at 2008-5-27 15:28:% K8 E- @3 O9 l- V2 e* E0 u
果然是同道中的受困者。我的過敏程度可能比你還要命,現在我2-3個禮拜就要打一次針來增強自己的免疫系統。要不然,哦哦哦,那個恐怖了。過敏一發作,還比囉你命3000更恐怖,頭暈身熱,眼朦耳聾,四肢無力,狂打噴嚏,眼淚直流,鼻血又是。
' M% D. F$ e. p( Q( E2 v
眼朦耳聾,四肢無力,狂打噴嚏,眼淚直流,鼻血又是2 K  n' p9 V2 s- }8 [% \

! O* _, A, K5 X9 w<<<<<<呢幾項全中
Originally posted by Lee3 at 2008-5-27 03:28 PM:
* M5 h3 D5 y  w  u. m- x  E- I  F( v, ?1 a& Q8 }" s

2 K( |7 @  E$ |1 h" b- u5 x果然是同道中的受困者。我的過敏...
9 T) ^1 t. L1 H

180 x 244 PIXEL下載

假設你唔食煙。。。- t2 M4 y3 I/ u. J& y. S( N+ x* A7 f% V
如果條女同你DO完野後。。。
5 D2 i. c$ W) ?3 B" B條女就躺在床上享受“事後煙”。。。
$ a2 f% f! H: W( n0 ]對銷魂眼仲半閉口吐白雲。。。
1 @" M- ^$ G- M$ c7 k, |3 j) ]可憐既你就忙緊清理條JJ。。。 6 A+ r( B/ @4 ]  H. H

7 h* R  V. H7 ^. ^. e" l' Z條女燒完支煙就“擒”過你話要嘴你。。。
$ m8 W2 \6 {7 n: @$ ^3 o5 O( `9 _哇﹗成口煙味仲見到排泛黃既牙。。。
' _- Z: _8 O8 L  c2 z& E0 j/ k" r" E7 m/ W/ [) h
問你點頂﹖  
Originally posted by 小强 at 2008-5-27 16:21:
# ^  P: O) N  p假設你唔食煙。。。
& ~( H- @) T! ]3 F: g& z/ x3 j% T如果條女同你DO...
. j$ u8 U; @9 ?8 o- y, D( K- k
我照鏡都頂得自己順啦
Originally posted by 小强 at 2008-5-27 04:21 PM:+ u0 T4 N  K' x
假設你唔食煙。。。
/ @1 I0 w* ^/ Q7 ]2 {: q如果條女同你DO完野後。。。 8 v  f1 k2 T8 S! S  q
條女就躺在床上享受“事後煙”。。。
1 X; N: L+ d6 h% \對銷魂眼仲半閉口吐白雲。。。 9 ?3 p; V  F6 F) D/ Q
可憐既你就忙緊清理條JJ。。。 2 d) e% W! W% `' g
% n$ Q9 _1 W  @  Y5 {3 j" m" _
條女燒完支煙就“擒”過你話要嘴你。。。
9 e+ O' E8 x: N0 B哇﹗成口煙味仲見到排泛黃既牙。。。 - V9 v8 k2 K' T+ F3 X
7 q6 r* a1 z4 h5 V7 Z* `1 R' O
問你點頂﹖   
" |' ]: A3 Q$ @2 k% N
! z/ y; V9 g" t* V" a
但假設兩個都食煙呢 ??
我是一隻來自南極的北極熊
Originally posted by jen01 at 2008-5-27 04:26 PM:
) N, n  M4 j; u8 P9 m: a  D9 ]: x
, k# l& O. P, Y( i/ c- K! s8 n# S; c9 y! X! C. s
但假設兩個都食煙呢 ??
1 U# L' o9 y' ?2 N7 Q% Y8 e/ B. b" t$ L
臭(香)味相投 lor ...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家點睇食煙既靚女 ?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。