<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 甘仔 & vbvb 談心專區
返回列表 回復 發帖
! e) G) F) L8 H; }% c* D0 ?8 h/ h9 l% Z2 u5 b( K( R
3 X9 V4 V% d: A" V  p係架拉 , 鬼叫我心目中 , 只有佢同ella , 係溶化系女優咩???
" Q( n, v2 V* Le_e 發表於 2010-2-12 01:45 AM
" f) S  ?( v" n* f4 u$ U

0 O$ Y) K7 H" I1 ?噤, 阿寧_(唐寧)呢, 你又唔要佢哪. : q0 O* b' _: m( g7 t1 F. T4 ?

& N! X* Q7 ]" A7 ?2 H9 g 你衰, 你唔回__> #10, http://www.26fun.com/bbs/thread-220459-1-2.html \"\"
若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
講番女星 ... 陳慧珊你喜歡嗎???
( `! s4 n& f& Ke_e 發表於 2010-2-12 01:31 AM
& o, x& I' y& Z* Z) M" {* n0 h7 ^如果你硬要我喺陳慧珊同蔡少芬之間選一個來do,我揀ada
  n$ t7 R& `; Y
3 I/ V9 K" Z. M7 ~如果你硬要迫我喺佘詩曼同蔡少芬之間選一個來do,我揀蛇腰曼! G  T! r" r0 R) j
0 n' F" D2 l! x- S% L- B
如果你硬要迫我喺佘詩曼同朱慧敏之間選一個來do,我揀朱慧敏

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
; i) J, v$ \/ f" |  F! c- l: @' @
. v& Z7 u% N8 q; d5 f
噤, 阿寧_(唐寧)呢, 你又唔要佢哪. 7 [1 b9 H+ @% Z6 u3 T

0 |: h3 t4 ]9 a. T+ l/ { 你衰, 你唔回__> #10, http://www.26fun.com/bbs/thread-220459-1-2.html
! J3 f) N) D2 ?7 M* e* b6 ?( @bobo21 發表於 2010-2-12 01:51 AM
, T% X7 C  c, B$ \2 p5 K唐寧點會係溶化系???
' r: }4 H/ a! \8 T4 W  ~佢雖然係細細粒 , 但其實係女王系
撐真民主 , 反專業壟斷 ;
為基層 , 投社民 !!!
: H0 r* T3 N9 E
如果你硬要我喺陳慧珊同蔡少芬之間選一個來do,我揀ada # ]" z9 {. S4 g% D$ H( B' y
# X; v. Z* {  j( ^: O; ~  V6 p0 H
如果你硬要迫我喺佘詩曼同蔡少芬之間選一個來do,我揀蛇腰曼& p& w4 G+ |% G

; p' F2 k# A& V# h. L  Q$ o* `如果你硬要迫我喺佘詩曼同朱慧敏之間選一個來do,我揀朱慧敏: ...
7 ]* h  Y8 \: M& s- lvbvb 發表於 2010-2-12 02:23 AM
) k2 Y7 w2 {" H
蔡少芬 ... 無咩感覺 , 係覺得佢係 "豬肛保器" 後期個做型 , 似油麻地d ...
- F7 O; u! m* U) c; a佘詩曼 ... 要純情無純情 , 要可愛無可愛 , 要內涵無內涵 ... 係同屎塔肥一樣 , 我唔知佢紅咩既人~~
0 W  `2 L* I; }8 L* d$ O朱慧敏 ... 暫時最好係 "金石良緣" , "古靈肛探" 都唔錯 , 但真係唔好扮純情 , 我會作嘔~~
4 G) V2 y8 L( h蔡少芬 ... 無咩感覺 , 係覺得佢係 "豬肛保器" 後期個做型 , 似油麻地d ...
: [; B6 Q4 h0 h/ a: K佘詩曼 ... 要純情無純情 , 要可愛無可愛 , 要內涵無內涵 ... 係同屎塔肥一樣 , 我唔知佢紅咩既人~~
+ A! }1 r* G8 r8 b朱慧敏 ... 暫時最好係 "金石良緣" , ...5 p3 Z9 I3 p0 [" a/ z) c- @
e_e 發表於 2010-2-12 08:35 AM
  w( O8 g( S' x( f" ]  C( F; D其實呢一part既 "金石良緣" 我幾鐘意 , 朱慧敏好似做左姚子羚替身咁 ,
4 A  ?  S. |: }代替她繼續愛護鍾嘉欣 .... (咩講到lesian咁既??? )
# z/ p  U8 z+ T* H蔡少芬 ... 無咩感覺 , 係覺得佢係 "豬肛保器" 後期個做型 , 似油麻地d ...
) d5 O' C# C6 E% i8 P% b( j佘詩曼 ... 要純情無純情 , 要可愛無可愛 , 要內涵無內涵 ... 係同屎塔肥一樣 , 我唔知佢紅咩既人~~1 I# i; X/ F# W; G% p& f
朱慧敏 ... 暫時最好係 "金石良緣" , ...
6 L6 q- W$ h5 A! C, N8 c/ xe_e 發表於 2010-2-12 08:35 AM
% L' o$ @2 Y5 l0 O! d! H$ e6 _
+ H; j/ x7 t* R( g; r2 |2 |) T- d唔係揾嚟做老婆, 係講緊do...
! U& m6 }0 \5 y! |, C) g3 p
# @  N( ~. C1 |) I' y5 u4 [/ `% mvbvb - do的定義;8 N. Z  b- P0 l- Y& S5 h

1 T/ T+ K3 C/ E) M" P/ \# s7 m; U不論性格/脾氣/人緣/純惰與否/劇做型/演技- B5 Q8 E7 X: w  m

5 a( K: Q. ^- k) k只論樣索/性感/動感/身材slim/腰幼/腿長! z8 I- A. u0 {+ ~1 ^3 U' w& d

, g& y" h1 Q7 C9 L- ~) P  S+ z% \8 _2 D; {5 `$ v/ i7 v
besides; vbvb可do到令毫無演技的對手變成甘像獎女主角
......

★ 趣 趣 哋 ~ 分 享 自 C A P 明 星 美 圖 ★

_______________________________________________________ by vbvb

.
.
5 o* p8 ^( _" A其實呢一part既 "金石良緣" 我幾鐘意 , 朱慧敏好似做左姚子羚替身咁 ,
) y6 T/ F7 s8 A* i; E. n2 I  h  F0 v代替她繼續愛護鍾嘉欣 .... (咩講到lesian咁既??? )
' E  y1 W6 S4 [  W' Be_e 發表於 2010-2-12 09:05 AM
" L, [" @" k' L7 B( Z' V# ?- r
你係咪想講lesbian呀?

.
.
2 V. I6 s' ?& `1 f1 L' O, O  t
# Z1 H8 u1 a% g8 Q& ^
唔係揾嚟做老婆, 係講緊do...( ^: c9 Y2 l- N7 g; H! n: L
/ {) H% ?+ E6 `/ q. `7 i
vbvb - do的定義;1 r) ?) l* v2 r! M5 m+ L: @7 ]% a
. F) Z- h7 z" U2 [6 ~
不論性格/脾氣/人緣/純惰與否/劇做型/演技
$ F5 N# b: q) ~+ s
; a9 x, Z: I7 b' x- F/ @6 E- N只論樣索/性感/動感/身材slim/腰幼/腿長
) E. [( W, {& w! {2 }( O  [3 W+ i: L4 R% o& T
+ a% X+ @( G% G4 s" p' ]
besides; vbvb可do到令毫無演技的對手變成甘像獎女主角...... ...8 ?: J; u2 ^7 s9 Z7 a! Y5 R
vbvb 發表於 2010-2-12 03:34 PM
' w# {$ d7 X! e3 X1 {2 }同意x2
" J( @0 y& D. s, x2 u0 j9 I) Y樣樣計算太無謂la
2 v$ E' W  m- \; x. G) o
8 ]# p6 q3 Y0 H6 O% Z5 H唔係揾嚟做老婆, 係講緊do...
" d& F* u7 @/ @3 S! ~: |' y, b4 t. {4 j+ c( r9 K% G8 j: M4 M
vbvb - do的定義;
  ?6 R+ u% h: H1 g& m2 P: T) ]7 P( A! w# x
不論性格/脾氣/人緣/純惰與否/劇做型/演技
7 Z/ Q! o! z- @2 C/ I: N$ @7 x/ C& d/ |8 Z
只論樣索/性感/動感/身材slim/腰幼/腿長" r0 |# A" D+ x* v9 l
0 R7 {8 p4 Z" V8 C* ]
0 |& Q; q6 J7 \
besides; vbvb可do到令毫無演技的對手變成甘像獎女主角...... ...
2 m8 p7 a& v" ^6 Zvbvb 發表於 2010-2-12 03:34 PM
( h$ p" L; N7 F8 i+ s
咁點解vv唔讓d人形玩偶拿金像獎???
7 G2 r1 A0 B5 x. t4 p/ c/ G% I
同意x2
  e  r: H- Z0 z1 n樣樣計算太無謂la% `0 }: i2 v2 Y. p, {
中國心 發表於 2010-2-12 04:07 PM
8 I1 J0 w5 @# k+ ^) g; m5 t& J! Q我唔係樣樣計喎 ... 我只講心 , 樣 ... 可以就好了~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 甘仔 & vbvb 談心專區

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。