<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一個大陸人的婚禮
返回列表 回復 發帖
做乜想加強我說服力呀﹖3 e0 ]7 J+ }. h2 g9 E% x8 `1 L
goodnicelady 發表於 2010-7-16 12:51 AM
無呀,唔明咪問囉
無呀,唔明咪問囉$ u) b% P2 X4 L. @8 x( h
自由神 發表於 2010-7-16 12:55 AM
當然!其實好多人都係三餐都要憂!佢都唔例外!因為佢情願賺開眉粥,都不吃愁眉飯!
當然!其實好多人都係三餐都要憂!佢都唔例外!因為佢情願賺開眉粥,都不吃愁眉飯6 d* t2 o4 V, E' G( d
goodnicelady 發表於 2010-7-16 01:02 AM

/ W7 m; I6 V7 m! ]+ V+ G5 x自由神 發表於 2010-7-16 01:03 AM
依家真係好少咁既女仔!不過都不敢讚咁多!費事被人誤會…總之一句話:日久見人心…
依家真係好少咁既女仔!不過都不敢讚咁多!費事被人誤會…總之一句話:日久見人心…
/ R+ x5 Y' c: X: F8 wgoodnicelady 發表於 2010-7-16 01:07 AM
我信你,同想識下呢個天大的好女仔
依家真係好少咁既女仔!不過都不敢讚咁多!費事被人誤會…總之一句話:日久見人心…! |1 Y4 h& n$ D' V
goodnicelady 發表於 2010-7-16 01:07 AM
  x4 B' {; i- w2 ^/ X* l! p
* q% _6 e; y' v5 q1 H8 ?  {
人家都冇叫您咁贊我,會害羞架
我信你,同想識下呢個天大的好女仔
! _& w& Q8 D& l7 C7 W自由神 發表於 2010-7-16 01:19 AM
信者得願!
- G. Y1 n) Q9 P% G; v& ^

1 K7 P( c1 p' \6 q$ ?6 D人家都冇叫您咁贊我,會害羞架
+ @! \1 D( j1 m; w; P月亮說 發表於 2010-7-16 02:19 AM
做乜自得其樂呢﹖傻妹!
做乜自得其樂呢﹖傻妹!
# a9 {0 C- M" D" K/ zgoodnicelady 發表於 2010-7-16 02:22 AM
4 k- O. P" a. c6 y; [9 N$ y+ a( E" l0 z
難得可以苦中一點甜,幾帶都要自娛一番
( r8 L2 j  K- i- u! \! X! E" n) X9 e* Q0 I/ {
難得可以苦中一點甜,幾帶都要自娛一番
8 E" h* F) D( r* _& m2 ~* \月亮說 發表於 2010-7-16 02:29 AM
係就係要自娛一番,但不是幾帶!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 一個大陸人的婚禮

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。