<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎
返回列表 回復 發帖
Winters兄,勞煩你係咁易應酬下狗哥,費事又話唔俾面
6 b- }% `! H' W* {* {1 M& l: Dinfjlam 發表於 2010-10-14 11:39 PM
( w, R) j, Q+ I' l
喂, 係咪賭呀? 落完注先開估刺激d喎......
: p" a! N0 u4 D3 J) [( y不過, 就算你輸咗, 係咁易寫番幾隻字: "我爛屎忽"咪算囉,
/ \- i4 C" N' T* Q- _7 y唔通我真係搵幾條基佬番嚟插你咩?
$ _9 B6 n- t: ~4 g& E* s喂, 係咪賭呀? 落完注先開估刺激d喎......
% \, c8 [. C* B1 x; J不過, 就算你輸咗, 係咁易寫番幾隻字: "我爛屎忽"咪算囉, 2 z1 {- x$ H$ _% o& x
唔通我真係搵幾條基佬番嚟插你咩?   n# w# q) K+ C" H
打狗棒 發表於 2010-10-14 11:51 PM
0 U# L- |' j! f2 ]( L

5 G5 ~1 X6 d2 L5 i$ ^$ uI 說D 是 板主, D死口唔認.... I 吹D唔漲! 1 Q" B3 ~- M3 e
D如果真係無做過, I 都死口話有, D吹I 唔漲!
; c' J/ c2 S4 `8 g1 V' y$ \$ `3 P# q6 M2 @: f# N
棧攪
慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
" W3 G$ M5 _7 O! [# d5 w9 p  g5 W

$ s8 Q3 t1 c8 Q& B/ S% `: c5 S) p+ N7 |& U1 I

, b, ~/ l- k7 t5 K3 ]' S; r) p' C% W2 b+ v: Q2 _' A
嘩...兄台連狗哥條底褲都除埋 ; s: D0 f3 ?' o2 [* J% }
佢仲邊度搵窿捐呀...( u* I" @8 E$ z# N1 f
infjlam 發表於 2010-10-14 09:32 PM
3 l' K0 `; ?! \, n哈哈,係巴打你話仍所講嘅野係長毛係節目入面講嘅野,我先諗返起阿狗哥啲高見,有啲都係係其他地方參考返黎
8 @4 N! X, c% M: b: w
; o  g( G) Y* ]4 x! r, q6 c, W其實個條友係咪狗哥我就唔知,不過佢嘅COMMENT就同狗哥一式一樣.

/ w/ M9 W) I1 r, j3 f1 l1 y4 R  L
1 p/ e5 t& r) {

) k$ }# g, L7 uI 說D 是 板主, D死口唔認.... I 吹D唔漲! 6 y/ q4 L& J7 _9 e+ Z
D如果真係無做過, I 都死口話有, D吹I 唔漲! # b* W- q$ u9 M" Q% r8 i

/ K' \; ~7 F6 D0 v棧攪# @- S$ g5 ~' K$ @" a5 j
hamsubboy 發表於 2010-10-15 12:09 AM
& t+ P1 O) Z  i; I: x吓? 佢地講到咁撚堅, 又話起底又"剩"? 梗係證據確鑿, 到我唔認咩?
. W$ ^% J- _& p" d仲有, 做個濕尻版主又唔係乜嘢大不了? 有就有, 冇就冇, 你估d人下扒輕輕扮晒神探"0加哩略"話起晒人底呀?
7 e" g% m: U/ j6 t4 H5 W  B# q都係果句, 自己個底都可能未搞清楚, 番去問清楚伯母邊個係自己老豆先學人起人底......
0 k1 R) H7 L* a5 b吓? 佢地講到咁撚堅, 又話起底又"剩"? 梗係證據確鑿, 到我唔認咩?
8 M/ R% y9 V, H  S& Y仲有, 做個濕尻版主又唔係乜嘢大不了? 有就有, 冇就冇, 你估d人下扒輕輕扮晒神探"0加哩略"話起晒人底呀?
. ]( F! Z1 Y+ _0 i! E都係果句, 自己個底都可能未搞清楚, 番去 ...
% p+ v% d; ]% E! u$ i: {- Z打狗棒 發表於 2010-10-15 12:25 AM
. L# [6 d5 x3 b, b+ X- T

4 M6 [" E' _! O' J狗哥, 唔好話我抽你後腳.....
: P( ]! O% i, N* n& p. I  {( z6 M# A你係咩國籍既人都唔答, passport 出世紙... 父母.... 總有樣証明.... 但你唔認唔答..... 有前科

評分次數

• BOYDWAN

慢 慢 來 , 一 步 步 來 ,所 有 人 都 是 一 樣 的 ,
沒 一 個 人 是 特 別 的 , 只 要 努 力 和 勤 力 ,
一 定 會 成 功 。
真相係點?3 p! M/ ]! ]. j- t6 y5 @
各位聽後,自己分析喇   N" }5 M2 ?; V9 t
第一節8-9分鐘 5 x- Y& p: {+ l( p# K- L
http://www.hkreporter.com/audio_archive.php?archive_id=11384
4 S1 i( `/ u  D* f
$ ?3 b/ `& U; ], M播出/ 討論時間、說話內容,完全吻合,你話幾咁巧合呢
, r: `% M0 c0 v) I) M) _狗哥真係要快D買張六合彩呀 * A( n: w& r2 D/ e8 [+ {1 ?
# R" ?! ?2 E# ^6 |9 B

9 S0 o$ M7 v) J; o
我從來冇聽過長毛節目, 今次係我自己搞錯.......
  [' Q" K  ^, k) w0 M4 ]) R- i5 R打狗棒 發表於 2010-10-9 04:44 PM
2 F: W6 V5 |3 _- H  e
狗哥貴為反 共網上急先鋒,竟然話從未聽過長毛節目?就更加係奇中之奇
; N! {! Z! {) h: L( {/ w
喂, 係咪賭呀? 落完注先開估刺激d喎....... J% A3 e/ z( u- d& m; q
打狗棒 發表於 2010-10-14 11:51 PM
0 e3 u" s% I& Y3 X
5 b5 n/ V8 c+ }) Z! p& P
做西狗咪算囉,仲要做隻爛屎忽o既西狗,狗哥又何苦呢
本帖最後由 andyho 於 2010-10-15 09:34 AM 編輯 9 h. h! L: B6 A/ g# T+ _" x
, A; @! a; J" e. K. z  i. H2 r
各位巴打真係好犀利, 講劉曉波事件可以講到變左打賭屁股爛, 快d發毒誓打賭吧!+ f& T& z# Z9 ^; }% R
打狗棒你自己提出, 真係屁股爛與人無尤啦,
. [' C" s& y& }# ^winters兄你應俾d信心自己, 唔好俾打狗棒一拋就改口風話  W; ~4 d5 E6 J3 H
其實個條友係咪狗哥我就唔知,不過佢嘅COMMENT就同狗哥一式一樣* l5 u# U% M0 c" a
同佢打賭啦! 唔通真係無端端會屁股爛咩?頂多咪生痔瘡!
: U! b7 c% f; Z1 I  O* p
哈哈,係巴打你話仍所講嘅野係長毛係節目入面講嘅野,我先諗返起阿狗哥啲高見,有啲都係係其他地方參考返黎
% o8 {. m6 ]6 T& B, y- ~) _2 I! w. x9 c9 p$ C7 r/ d$ _
其實個條友係咪狗哥我就唔知,不過佢嘅COMMENT就同狗哥一式一樣. ...! r+ Y3 N2 T. \# C7 G" o: G6 h
Winters 發表於 2010-10-15 12:19 AM
( G' i- X; W% B& o! }
1 y2 {# T1 v, p- h搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎
2 |9 p, p; a6 u6 ]+ o! O! k# z; m+ F" v0 E, R1 I1 ^% V5 R2 W" v
搬字過紙唔得咩 ~ 自己墨水唔夠 ~ 將呢個網既留言搬到另一個網貼 ~ 當係原創囉 ~ 點會諗到會俾人發現喎
7 k4 c1 w9 C) f% Y7 dKNY 發表於 2010-10-15 10:55 AM
9 \5 u. F1 f" U7 Z( y+ f7 E0 O, ]1 l  _1 C& h6 M2 J+ H- l6 q
而家有人唔認, 所以玩發毒誓, 毋須講證據, 視乎雙方怕唔怕報應,
3 ]' J7 k/ ]7 H9 t. d0 B如果你認為打狗棒信唔過, 不如你同佢打賭啦, 我負責做公證人
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 劉太太,衷心恭喜你先生獲獎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。