<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 轉貼:日本得體抗災 中國網民讚歎
返回列表 回復 發帖
& A: z% {* q1 s. ~4 t9 D! b% r: x* n
, K; t6 O/ K4 _" _6 w
2 u  S2 n6 D' S+ f和和平平當然好, 但我入來吹水版, 就最喜歡睇人爭辯鬧交, 那樣至有火花, 4 _. E, ]4 B( ?2 C3 {$ W
總之鬧完不留隔夜是不是最好?4 R4 c. x" {0 x! |. t- Q6 k
" i: Q& r" z3 v/ Y  Y- p1 p5 b
另外我要投訴你, 打日文唔用漢字, 打中文又玩同音字, 想睇死人嗎? ...
3 U7 m3 O! v& ?8 x$ I, ~3 n2 ~andyho 發表於 2011-3-15 11:40 AM
; E! B! Q2 c7 w3 v/ a# ~+ b- y" _( w% d5 ?  ?, W5 Y

9 a, ~9 Q3 i5 Z# U"仇"...。。。。脑袋無乜多余空间装...
- y, o' ?. X9 y2 P5 n0 ~
' e4 ^8 c5 F6 ?: o% x5 n9 [! r4 f" D7 r+ y  F: I. g" W; N; d6 m

! w# n6 v+ d; Y另外呢...明白的..
8 \2 C5 G% g& k" R  f& q
! p; g# L+ r" x+ _, E) V3 S' R9 g9 U7 _$ ~9 p3 O9 l- C4 j' b
说来,打字方式  好像有点自私..
5 h8 g! ^4 k% |不过因为有自己的原因,请各位包容包容...
狗哥你做人唔好做到咁鬼鼠啦,  你咪好多道理架咩?  駛乜要靠pm黎講粗口鬧我呀?   睇你真係好燥,  叫伯母煲d五花茶你飲下啦..   
9 w# w9 Z9 D* O& ~# P3 ]
/ f7 k( `5 S5 X8 ]! c& V. {
好彩你都知道凡事有因有果呢個道理,  可惜狗哥自己唔知, 咪落到如此地步囉      ], r: h: G3 ?; [
K2K 發表於 2011-3-15 11:42 AM
因: 你老母俾阿差搞
/ ~* z# }0 g+ t7 k果: 生咗你條打亂種出來
0 g4 D; S. H/ W/ Y' }( y/ }& q6 I  o! k
" N( p/ W& d# @6 B+ u$ @1 r- j
可惜你自己唔知, 咪落到如此地步囉
+ j8 E( y* m! ]1 {# R; g6 D! X! J5 k7 j" D- V7 z( F
明白的..; N- ]; l$ B2 f$ ^* N

0 \" g5 U) Z0 v! ^说来好像有点自私..# O4 I' U+ |8 i. z" X+ @
不过因为有自己的原因,请各位包容包容...0 y( s, X( w6 m% y' W  T
vv1668vv 發表於 2011-3-15 11:44 AM
1 B8 l8 [: e8 U

G: ~2 A8 w* ^$ q原來如此, 抱歉抱歉! 因我最初以為你刻意玩野
$ L( `3 K* O& ?: R8 l% |1 j但關於口口聲聲義和團, 這是因還是果呢?/ u( v& m+ Y& V$ j( x% U
因為狗哥激, 然後被不同意見者圍毆, 之後狗哥一開始就稱異見者是義和團, 這是有因有果的事
( j5 }" \* d3 qandyho 發表於 2011-3-15 11:37 AM
, U  Y( W9 |: f8 l
雞先和蛋先的問題
# _! w  ?, b0 V; J- Z就結果而言,狗哥係求仁得仁啫 $ O! C; f0 t3 m# v) ]

& C0 G9 Z3 x+ D- h0 k; h
6 Z+ l' o9 Q, Q
$ ^" ?4 Q; l- f+ g2 s( h6 l# c但吹水版, 總之互罵完唔傷和氣就行, 我覺得你跟我或跟狗哥互插完都不會放在心上, 那就OK啦andyho 發表於 2011-3-15 11:37 AM
+ h5 S5 O9 M% t
呢個就心照不宣喇
因: 你老母俾阿差搞% u) n; w$ f, Q
果: 生咗你條打亂種出來, h% [5 j( N9 d3 [3 J& @; Q/ W

) p% {, ?& f' E+ ^% M" ?
9 y5 G  Y) [1 s  L, P可惜你自己唔知, 咪落到如此地步囉# Z4 h! B8 o: _- y8 o, W4 c8 ^
打狗棒 發表於 2011-3-15 11:47 AM
+ L& u, R( D+ \( ~3 h, r% r! c8 E2 k; p( U
飲左五花茶未呀?  差仔  
3 E9 u9 f7 `% [) [$ G/ m' _5 \& ~0 t
明白的..
+ O9 [& {; z6 U6 N% t. Y0 f# ~9 {  X: G3 q/ O* o( G7 a2 i
说来好像有点自私..8 z; z% n" m5 M6 A3 C# Y8 K1 w
不过因为有自己的原因,请各位包容包容...9 {/ t. S8 u  u4 W' @0 t
vv1668vv 發表於 2011-3-15 11:44 AM
身處強國.........
差仔不斷用pm講粗口呀,   我好驚呀...就黎     
差仔不斷用pm講粗口呀,   我好驚呀...就黎     
! U! `6 F/ v6 y2 |7 e' V% c6 BK2K 發表於 2011-3-15 11:50 AM
驚就返印度, 香港唔適合你
- U# n! g' {# @2 Z) T: F: s6 l% i/ t" j1 S! Z6 X+ Q
和和平平當然好, 但我入來吹水版, 就最喜歡睇人爭辯鬧交, 那樣至有火花,
9 J3 Y! a% y1 N0 N: s總之鬧完不留隔夜仇是不是最好?# Z4 s0 P5 O& u/ w. \
2 F5 K' s: g' _  D+ ~* H
另外我要投訴你, 打日文唔用漢字, 打中文又成日玩同音字, 想睇死人嗎? ...
0 W' X+ A. a: M+ x! A" L* ]5 Fandyho 發表於 2011-3-15 11:40 AM
- m5 k- z$ Z; N& o
) O- i. }* S; e7 H2 D- ^* F
唔好講到你自己好客觀咁啦,  睇返呢條thread,   其實係你有份帶開話題架....  
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 轉貼:日本得體抗災 中國網民讚歎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。