<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 全面禁煙點睇? [積極回應者+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by crap at 19xx-6-30 10:33:' ~' x' B& o6 P
+ o( ~9 ]' v3 p

" M* m5 f. E, a- c9 E放心啦, 有益野推下可以接受
' a; ?" [8 ]0 L& G3 Z4 n1 V4 }9 g0 g  _
唔好有人推果d姦邊個操邊個果d上黎就得喇 ^^"
- S; N, W7 r) a+ Z, O6 b# I
多謝哂!
: ]/ C9 {) [! p9 G( t- i2 f$ j( O$ ~咁有無分加架(講笑)
/ Q! a& W3 D1 p0 g
" m# z5 X# L" J[ Last edited by 老鬼X on 2005-5-18 at 12:02 AM ]
Originally posted by 老鬼X at 2005-5-17 11:56 PM:3 a4 O2 b7 W/ ]: k5 j6 [  V( ^1 c

! n/ F+ ~3 K! C( e0 a; g- F打仗又點睇?
' _$ w, T$ ~! V  H5 T
( y3 j: m5 j6 Q# z3 N) Z+ [唔明你意思~?/ v& y% \8 U( H: X+ S& _

4 j. E8 m$ b- E打仗當然係唔好架啦~
; z' j3 j9 ~* Z1 G! k但哩樣真係無法避免既事~
Originally posted by 老鬼X at 19xx-6-30 23:56:8 Y) m7 ?& ]! Z' Z+ o* u
- W4 T' D. i  O5 y. G
打仗又點睇?
8 F; {& x: x% b3 N; j: R) ~3 k
我食煙既 但係我都支持禁煙
反對 [二手煙] 支持 [事後煙]
Originally posted by 老鬼X at 19xx-6-30 00:05:
" ^; V) ?" ?7 Q# l! G6 E; [6 P
我食煙既 但係我都支持禁煙
% d7 l" u7 q3 ^" b+ U
加分于我如浮雲
Originally posted by 輪大米 at 2005-5-18 12:07 AM:
* Y) {' r0 P2 T* `) j反對 [二手煙] 支持 [事後煙]
3 L2 s! q8 o( l+ j4 l% f! q. e
我都唔係好明﹐點解要食事後煙﹖
Originally posted by vivienna at 19xx-6-30 01:06:
/ T! E; d! d  G( K: K: F
$ G/ v6 y& ]- @- [7 J7 y& a我都唔係好明﹐點解要食事後煙﹖
$ x/ z  l, ^/ t9 o妳係仔就一定明" A" j9 {, d" a% H' l; g7 T9 Y
女就............
食煙年中要駛唔少錢,
1 W) d" I% ?6 i對自己同周圍既人既健康又有不良影響 (主流煙和二手煙),/ r9 r  F- v6 r! G3 c4 `
為乜先?
$ X& I- }$ O  M況且而家d空氣質素已經唔係好,
% P: `% x' G: ]& \: ]& T0 i3 y8 \" H再加埋d煙毒既話,! M' k' B2 }7 }/ h, Q3 S. [
簡直令大家死得快d....) I8 m2 }* R$ @) k/ I5 a
& t0 g% k8 A; Z7 y& \
就算將班煙民"渾"住0係間吸煙房(區)入面, 你0係外面見到間房入面煙霧瀰漫都戥佢地悲哀啦 .... "困獸鬥", 自作自受!!
6 |# z2 C( Y* W8 s( k+ v1 z9 G  j, J# H/ a) S; w# @5 U( ]1 T
支持全面禁煙!!
Originally posted by newman2005 at 19xx-6-30 01:28:
) V$ B( M* T& T6 L; t7 t食煙年中要駛唔少錢,
2 {* v3 D& K4 P" J1 H* v/ ~  C% @1 \7 k0 Y對自己同周圍既...
: Y9 s2 W8 y4 V  l$ n6 v
係呀!我諗住戒煙都係咁羅o的$$去買份基金  H( n8 O/ G* X) x4 [
錢錢錢
我唔食煙的,但覺得如果全面禁煙好似苛刻得滯,好似酒吧果d地方,冇理由禁煙呀
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 全面禁煙點睇? [積極回應者+]

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。