<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [26/6吹水加分題]大家在26fun的交第一個朋友是誰嗎
返回列表 回復 發帖
冇fd
第一個朋友 都算係不打不相識* N2 \9 G2 b9 o: v% U
" I( `) W, u" p+ M' _5 M- @
佢 post 左 d 野 我睇唔到3 `$ T2 P" u2 O9 W9 j; [& F# {
咪 pm 佢話佢有問題  跟住佢話佢岩 我話我岩 鬧下鬧下就識左lu
Originally posted by 腳指o at 2005-02-01 23:41:5 g* I3 C( [7 I$ A5 Y
冇fd
# L1 `% e5 t7 i$ R9 k, Z

; Y4 m: j2 T# A& U% b* ~8 R" g
% C0 Z' w  C+ T, a9 zfriend here, friend here, lol
我好想係度識人架^^
樂樂囉!
Originally posted by 腳指o at 2005-02-01 09:22:
2 |% k# h# g" o1 `. y% ?* _我好想係度識人架^^
* I* V6 B  s- y& U, g7 t- D  }
. d1 i( h* W( E* @( x5 t7 a8 z* V( H+ _& s4 _1 T0 W4 ~
<-----------------invisible  5 j8 @6 O' N% [4 \; K* W. a/ ]- r
~>,,<~
Originally posted by 腳指o at 10:22 PM 22:22:
& @, M9 s; M1 c我好想係度識人架^^
; `/ e/ g7 E3 [
我地可以做你丫fd丫!!!
. \; R2 \6 v. Q% f$ o只要你有什么問題,或有心事都可以找我們啊!
Originally posted by neptune1122 at 2005-02-01 21:44:
9 c0 y2 ^5 B: L9 Z! X, z) a& r. L
6 \. g& _5 X# Q( c* e我地可以做你丫fd丫!!!3 T+ P2 q- U. ]/ i0 v" v
只要你有什么問題,或有心事都可以找我們啊!
1 S  A  M$ p4 x3 K5 P/ Q% _

2 r' `" X2 O: w, `十仔也可以做你fd* J! F8 h& M) u/ Y" l
although十仔人好strange, better beware... lol
我都唔知邊個算係我朋友呀
! E5 g; l" a3 G* v6 D6 M- S不如識得我,就出來同我相認啦' ]. e5 y" ]8 m4 n& n+ z3 G8 ]% m

; }& m" M# a$ ~( @6 D: r+ {唔該
~夜越暗~ ~星越亮~
唔知點解英文名好似好難記咁& @3 o' I3 S+ T% R( V1 U
我英文超屎
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [26/6吹水加分題]大家在26fun的交第一個朋友是誰嗎

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。