<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道
返回列表 回復 發帖
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 19:05:
9 ~+ k' V: y0 ^; K$ w# O* z  h; {7 a6 O" q) j5 h
唔係麻(玩野)
, z/ l- N. ^4 T
你係第二輯後期先入黎...點比個位你呀=.="
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 07:05 PM:
1 X. K& S& j) L- [$ w
" L& s" i* H1 u' \2 |你係第二輯後期先入黎...點比個位你呀=.="
5 z  ~/ X: h/ g+ ^* |唔咪中期咩
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 07:00 PM:% z4 W* y: G6 ~

' U8 `5 m3 M! P3 [; ?4 L8 Q1 chi~蟹少; ]( ~4 {+ R% R8 ?; H8 l- m

( k3 u5 D6 e, T  {$ @) E! `9 |1 r3 ^我地做左3朝元老喇~.~
; @5 }' G- w: |6 a* @
6 h* W) G3 C! e3 V$ W+ @. a. a5 ?
我呢?
Originally posted by catbert at 2005-8-17 07:07 PM:* b( C- x2 e0 u* s

' g9 D: M* q+ L* P
: |2 U8 n. D/ w3 e6 I0 F我呢?
/ O% R/ p4 z( D2 _
唉...
我是車仔迷
陳皮好殘忍,
見死不夠
Originally posted by abcde1918 at 2005-8-17 19:06:
2 ^: o- Y9 Z9 N. m2 {( x8 Y( k6 x4 h+ _
唔咪中期咩
/ s# {6 f& h0 y/ \2 t. Z算啦,遲d你就會係嫁喇=.="
訓晏左唔記得左去踢波--”
Originally posted by catbert at 2005-8-17 19:07:( n# I2 f) s$ u/ t
我呢?
5 \: g$ t$ y* t! `$ Xhi~貓+ g  E- V4 ]9 ?2 h
你都係喎
Originally posted by 左輪仔 at 2005-8-17 19:08:
; ]  `$ P4 X5 C/ o
$ ~( F' D4 ^8 J. \算啦,遲d你就會係嫁喇=.="
6 q9 e7 N6 u4 \4 k7 L; {1 \
我係幾時入黎ga呢
Originally posted by hoho886 at 2005-8-17 19:09:
. r7 o* g+ p5 G1 P7 ^- ?
/ w4 P, B) V. v3 N! _* m我係幾時入黎ga呢
; w, ~" C9 }2 b4 |; G, I@@"
. ~( _+ z3 o/ N/ a我唔記得喇.....
好老實,
9 I4 X/ J! h7 e8 Y4 m3 J9 ], k呢個topic由初期既傾心事, 國事, 天下事
0 q  g9 E2 T+ r( N' L  U5 k到中期成為EF既大腦,2 d: e1 W1 A5 Z6 K# M+ k
到呢期變左呃post聖地
' F$ Y7 W  r  `0 \5 [6 g* y$ a真係有d心淡
- t7 d' W3 n) z" O1 v希望大家俾下面
0 _6 ]$ I; Y, `, x3 e. [d post多少少字5 s- E( Z0 I+ G& l# \- a
唔好成版加埋都唔夠阿甩哥一個回覆5 M* [- K8 f0 l5 y: `+ s
都係啱聽就聽
' ~9 u3 b+ N. k  y, A唔啱就當我發癲把啦
) |2 F3 j9 J  G言盡於此:cool:
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 【版友傾訴熱線】一個由朝到晚都有人留意的電台頻道

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。