<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » e家你身上最貴重的家當係乜野
返回列表 回復 發帖
Daytona錶
Originally posted by irisG at 2005-9-3 11:01 PM:
7 l! h" K' c4 p; ~Daytona錶
  q, r$ q+ m0 B  U1 N嘩!! 有錢佬呀!!!!! (個錶款...的確有型&靚仔:cool. k; z7 z7 n6 `$ }8 X
8 `) L1 [5 D- u
而家身上:  神神地 Nokia 電話一部 (除左買果日咩model 唔記得...淨係知佢摺得埋)
* r7 U  G2 e# h1 S3 B. F                & 現金$18蚊 (硬幣)
咪咪咪咪咪咪
鵝moon是快樂的好依筒..鵝moon天天一起個窗
最貴咪條j
睇完九哥,硬漢d碼頭, 唔敢再講.
電話同部ipod
我的最愛: Miki、Stephy、阿仙奴、AC米蘭
"為何還喜歡我,我這種無賴"
tommy 内底一条!
愛情就像離境大堂,可喜可悲,帶你到另一個世界......
眼鏡-
Originally posted by at 2005-9-4 11:50 AM:
' P5 M. N0 n+ }$ j睇完九哥,硬漢d碼頭, 唔敢再講.
0 |/ p" v# e! L# q7 |$ z& ^! W. t8 x請勿將九哥同我相比......pls chk...
' B9 s6 ]; ^  J5 D: \) Ohttp://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ghlight=&page=2/ w1 r; X* ]# s0 W
" n& N+ W# c9 b4 N# A& w8 N
Originally posted by 亨九利 at 2005-9-3 01:05:) b) z7 V0 P( S

. N; I8 U: w$ c( Q2 R; U% z* o! j好多人周身碼頭, 但係搵毫子抓沙都冇, 我就係呢亭人.......
$ N( X. n& u, V$ m
茫茫九派流中國,沉沉一線穿南北。煙雨莽蒼蒼,龜蛇鎖大江。黃鶴知何去?剩有游人處。把酒酹滔滔,心潮逐浪高!!
Originally posted by 亨九利 at 2005-9-6 11:20:
$ M5 b; Q/ I, ^$ {+ ^
$ ]) {4 @+ v6 n3 n
5 Q  z! F; z# E( K2 \7 M
九哥梗係冇毫子啦,張張都係大紙,買野找大餅我諗你當埋『貼士』唔駛找添
6 C/ }& V2 ~% K0 \一舊水美金都拎黎點煙就知啦~~~7 Q6 b- q6 O' w: u# W- [

# Y% n: g# f4 Q- D0 F* B' F我諗我最值錢就係個電話,唔關型號事,因為我搵食都係靠個電話
愛機-高達RX-78
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » e家你身上最貴重的家當係乜野

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。