<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩睇完電視..我諗
返回列表 回復 發帖
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-12-17 22:06:
* |' {1 t. D' A( {% u5 W% u1 e' ?2 @/ Q4 c% s) v9 o" d) O; ~$ H/ m
話比佢地知新彊有野睇,呃左佢地過去先用坦克車
4 a7 i4 _% u0 N4 |  [Don't be silly la
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-12-17 10:14 PM:) o' H' x" _  X& `6 d

/ o5 U! m8 l9 O( S0 K* o鐵馬唔駛錢買架?整得咁過癮?賠囉!唔賠唔比佢出境,唔比地方佢住,睇下邊個慘?
) X0 c5 L5 Z0 A( @聽日仲有一日.....賠屎佢地-0-!!
Originally posted by 腳指o at 2005-12-17 10:16 PM:5 ^; V2 ^  r% e5 M

. T( F/ N: P  B% e聽日仲有一日.....賠屎佢地-0-!!
2 Z- i6 |: |2 k3 E
聽日可能暴動得仲勁
摺吧啦
仲有d人話係警察撩d南韓佬先
! \- J, X' U$ j& m, n" {" d  O
  g' G- ~' Y" d4 N( O( i! w我就唔信d警察冇啦啦會撩人啦
8 k) ?" Q# ?/ ~  xd南韓人唔沖埋黎  警察會還拖?1 C$ Y: g" o# O8 |# T& }
係喇  黎到唔應該用胡蕉喇唔好用警棍喇
. C" A7 H/ R7 K/ R: @2 M3 K我覺得係香港人見得太小大場面& H+ ^  T. F# y) S5 H7 m
話警察唔岩果班人試下去做渣盾牌果班試下; V( Z  ~, ?. I/ d9 M

: P; A) X' G* [我肯定佢地槍都蚊埋出黎
Originally posted by 151515 at 2005-12-17 10:16 PM:- N* S( D0 a8 w$ x4 L

& v  {  p/ i, W2 u+ V( j6 V3 GDon't be silly la
- [4 Y" u$ Y* _# A  v: M
人地講下笑姐
( q  w$ O! w: @) d" i  w唔駛咁認真" F: V& P( S6 P0 _
just for fun
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 22:18:* U) J/ |& m) L
仲有d人話係警察撩d南韓佬先- J7 L6 a2 ^5 A) z' K  }
/ E9 [' L/ O+ C' g
我就...
' r" Z5 b* q5 |* Y$ i! `: K

0 A2 ^: m5 m4 O' K9 ]條友都幾聰明
/ L2 ]/ v+ H% l# l
Originally posted by xthmkn at 2005-12-17 10:18 PM:
% p  Z4 @3 ?6 z1 u仲有d人話係警察撩d南韓佬先  e- v% C1 J5 N0 N7 I7 H5 d) n

0 H0 K& |' u& I2 @( ]  r4 X我就...
& B- u! X# u. D& g5 Q
我都係咁話,班警察一路係咁守,只係用警棍同盾牌同胡椒噴霧還擊.........
摺吧啦
沖涼先= =!!..
Originally posted by abc123aa at 2005-12-17 10:17 PM:$ F5 h6 b! ^' P$ X5 M" m
; \7 w& ^( U8 Y4 E1 P# W
聽日可能暴動得仲勁
  H$ x9 ?% w# n2 \越勁越多人入院,咁就比得越多錢!佢地唔係本地居民冇優惠架!
Originally posted by YUEN_LOUIS at 2005-12-17 10:20 PM:' |# |7 m. I2 ^' t4 j' J" q

- {. U  J% O, `/ _2 ^# Q越勁越多人入院,咁就比得越多錢!佢地唔係本地居民冇優惠架!
' w0 W) o% E! k1 @: m8 U
其實有部份都唔係話太窮,有d都可以自己出錢黎香港示威,呢點我最欣賞
摺吧啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 岩岩睇完電視..我諗

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。