<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 羅馬小子 at 2006-4-16 12:43 AM:
羅馬一定唔可以氣餒
重有4場
我唔信費倫唔失分!!!
一直冇擔心過費倫唔失分。哈哈!!

但今日我好黑,我鐘意既兩隊波76人、羅馬都分別令我失望......
我愛長澤
Originally posted by 羅馬小子 at 2006-4-16 12:43 AM:
羅馬一定唔可以氣餒
重有4場
我唔信費倫唔失分!!!
費倫是旦失一場分,羅馬贏晒就夠了
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-4-16 12:50 AM:

一直冇擔心過費倫唔失分。哈哈!!

但今日我好黑,我鐘意既兩隊波76人、羅馬都分別令我失望......
我都試過,支持邊隊邊隊死
摺吧啦
Originally posted by Kian76 at 2006-4-16 12:49 AM:

連卡斯辛奴d屎忽脾氣都忍得倒,文仙尼有邊個忍唔倒??離開卡斯辛奴後既佢一定好多朋友啦!!哈哈!!
而家已經有一班隊友支持佢啦...
卡斯辛奴,,,都係唔好提佢啦...
今日已經火,再提就火上加油添...
Originally posted by abc123aa at 2006-4-16 12:54 AM:

費倫是旦失一場分,羅馬贏晒就夠了
同76人既命運一樣,76人又係要贏晒公牛輸晒......

羅馬又係咁.......唉........
我愛長澤
Originally posted by 羅馬小子 at 2006-4-16 01:10 AM:

而家已經有一班隊友支持佢啦...
卡斯辛奴,,,都係唔好提佢啦...
今日已經火,再提就火上加油添...
好在佢己經中左我在他離開羅馬時向他下的魔咒了。
我愛長澤
最新精華
拉落去中間,click download

http://d01.megashares.com/?d01=20f27716a929d1d33641ae125d0a9766

睇完又覺得唔可以怪哂古斯,後防都有責任
o係第2度睇到..全部都係copy,絕冇個人意見!!!!!!!!!!!

"唔知關唔關事?睇報紙話西西里島果邊d黑手黨有頭目比拘捕,令到果邊地方反羅馬情緒高漲
原因首都城市係政治中心咁話,所以班黑手黨要好好招呼羅馬,據閒場波都冇羅馬球迷夠膽入場支持
所以聯想到今場係d咁既場合會發生咁詭異既戰果,領先3球放水為保"全身而退"?當然一切都係假設"
Originally posted by kakeidevil at 2006-4-16 11:55 PM:
o係第2度睇到..全部都係copy,絕冇個人...
我都見過
但我唔信羅馬會咁
【明報專訊】意丙聯賽險再釀「喀麥隆科爾猝死慘劇」,在羅馬青年軍出身的朱利亞諾瓦球員切奧比尼在比賽期間腦出血昏迷,現時仍在深切治療部留醫。仍在養傷中的「羅馬王子」托迪(相關新聞 - 網站)得悉舊戰友出事

除親赴醫院探望外,更送上一直守護自己的「幸運球衣」打氣。托迪如此有情有義實在令8號仔感動,希望切奧比尼能早日康復吧。
我愛長澤
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » ∵熱情的雌狼-羅馬∴(羅馬球迷請進)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。