<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jublio at 2005-6-26 08:51 PM:2 H+ v- c' X2 C' i; p- ^

; u" L4 t6 {0 s* d咁我又玩得嘅…
& D& {; @, M5 n! {0 h* H* WThat's Great~~
Originally posted by vivienna at 2005-6-26 10:51 PM:5 a: {5 ~! ?, t. c$ G# @; v, X& K
7 A2 N. y1 C- |+ K; ~1 I  y* d
到時激走左女JUB﹐男JUB翻黎踩場就大鑊。
+ Y4 [8 u3 @/ w/ j7 z$ C* C( T
' y2 T4 X. j8 B
咪係囉=.="
Originally posted by jublio at 2005-6-26 08:49 PM:
4 W" d1 o6 B2 ^+ T7 _; U8 o9 ^
' `. J7 b: c1 K) A8 S唔係架…
+ d* N6 |1 ^/ l+ n& c  [2 `* I8 `2 ]我係澳洲日本黃頁睇到…
4 p6 y/ u, d( A+ q$ q- J, r- b
食日本野﹐始終日本人處理番會好D﹐我最憎食韓國人整既壽司。
Originally posted by crap at 2005-6-26 20:51:2 I% h2 |* l) u+ V6 A
9 s0 G. x* U: F  W

0 r+ l: D: E* p& Q: j30幾人=.=
) H4 H4 N4 l1 w& i+ b4 T如果唔計波友, 我黎左都識唔到30人=.=
1 H' l+ t+ G+ ]* H) u+ D, t: B大佬…vivi year 7開始讀…識嘅人當然有咁上下
Originally posted by jublio at 2005-6-26 10:51 PM:. L! B0 ?! w3 G7 X0 E# r% x- q! r
0 ?1 ^6 R% N( K: w! A
咁我又玩得嘅…
8 K2 L! A. C& @: l& C. v
! j/ l' k) {% \2 d5 I5 l2 ]2 `
咁就好喇0 u. K/ T+ u: ]$ ]
但都唔代表可以玩太盡
Originally posted by vivienna at 2005-6-26 20:53:$ p8 r& C5 m. B: M8 F. X
5 ^8 a1 l+ R5 \& K5 {' X* a
食日本野﹐始終日本人處理番會好D﹐我最憎食韓國人整既壽司。
3 I/ ?3 E3 L/ S# s無錯!但係又越開越多…
Vivi…Sydney食野有乜好介紹呀?
Originally posted by crap at 2005-6-26 08:51 PM:& i3 Q$ O$ F+ M

2 ]+ Q: {8 a1 w5 J% i. C4 B5 P; w) G  s* d
30幾人=.=
7 S) c+ r2 o- l) H  Y2 e/ f! v9 [  P如果唔計波友, 我黎左都識唔到30人=.=
" x7 ]8 @7 O2 i6 f+ S; t# H5 i) x$ |; C黎左果30幾人﹐我都係同一部份人熟架咋﹐不過諗住算係中學畢業後第一次聚舊﹐所以咪個個都請囉。
Originally posted by crap at 2005-6-26 08:54 PM:! u. l% _* h  [! x; F( K) m  Z% K

8 B* r+ O2 @) B% z0 _* g! Q- z( B, |. C3 t, Y
咁就好喇
0 m- o; w# E9 Q8 K5 R' E但都唔代表可以玩太盡
) i# U8 ~, z+ Q& `+ O
55:cool:
Originally posted by jublio at 2005-6-26 10:53 PM:0 j: \6 S0 K; C7 @) m2 ?

d0 O7 E( w- H: W! c  C. [大佬…vivi year 7開始讀…識嘅人當然有咁上下
: K; |7 l9 K2 p7 n& C+ C. e0 d" ?) B: J/ v6 g3 M7 f
又係, 同班同學都夠=.=
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » [鎖貼]版友傾訴熱線第二輯經已播放完畢,多謝大家支持

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。